PanToNieJa. Napisano 29 Kwietnia 2018 #511551 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Wczoraj o godzinie 15:36 gracz o nicku ''Tenderele'' (mój brat) dostał bana, którego nałożył ''Hardeq''. w tym momencie ja jako ''PanToNieJa'' nie mogę wejść na serwer ze względu na zbanowane ip. Co mogę zrobić z faktem że dzielę komputer z gnojkiem, który nie potrafi grać bez wspomagaczy...HELP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 29 Kwietnia 2018 #511552 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Możesz wykupić bana przez sms, lub zrobić 100 reklam dla naszej sieci, wtedy dostaniesz ub. Innej opcji nie ma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 29 Kwietnia 2018 #511555 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Godzinę temu, PanToNieJa. napisał: Co mogę zrobić z faktem że dzielę komputer z gnojkiem, który nie potrafi grać bez wspomagaczy.. Kupić steam i nie zdradzać bratu hasła do niego. Albo zmień brata. sypkilopez, Superman, Wicevil i 2 innych dodali reakcje 2 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 29 Kwietnia 2018 #511556 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi