Kolip (NEW) Napisano 29 Kwietnia 2018 #511568 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Nick: Kolip Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem wiele razy znam cały regulamin na pamięć Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10 Staż w CS-sie: 7 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ja ponieważ gram dość często na serverze i nie podoba mi się nieraz zachowanie graczy co powinno być karane banem ale oczywiście nie ma w tym czasie adminów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4/5h Kontakt: FB/FORUM/STEAM/GG Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/kolip/91.224.117.52:27140/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wikdzw Napisano 29 Kwietnia 2018 #511601 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Jestem na tak i zgadzam tu sie rowniez. Mysle ze jak zostanie on adminem to bedzie serwer bez cheaterow bo narazie nie widac aby admini byli na serwerach. Pozdrawiam *W* i Kolip (NEW) dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*W* Napisano 29 Kwietnia 2018 #511606 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) Jestem na Nie - niby GT są ale nie grałeś dużo i zacząłeś grać mniej więcej 3 dni i będziesz mieć admina i nie będziesz wchodzić pewnie na serwer pograj trochę i późnej moze złóż podanie + wiek + Steam - Kultura pamiętam Ciebie jak grałem pod innym Nickiem HS*DEAD i wyzywałeś graczy to było ponad rok temu. :) Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez *W* Kolip (NEW) dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolip (NEW) Napisano 29 Kwietnia 2018 Autor #511611 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) Każdy ma prawo do własnej wypowiedzi i zgadzam się z tym co było rok temu ale mogę ci zapewnić że teraz jest inaczej A i mógłbyś wbić czasem na server bo np teraz kiedy to pisze siedzę na specte ponieważ gra cziter i nie zamierzam psuć sobie rankingu Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez Kolip (NEW) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T-Killa Napisano 29 Kwietnia 2018 #511621 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Jestem na nie. Mało co widuję Cię na serwerze, pomimo GT. Szczerze to dzisiaj pierwszy raz Cię zobaczyłem. Nie odzywasz się prawie nic i mało kto Cię zna, jednakże na plus jest wiek i doświadczenie o ile jest to prawdą ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi