Skocz do zawartości

[KOSZ]Podanie

Kolip (NEW)

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Kolip
Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem wiele razy znam cały regulamin na pamięć
Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10
Staż w CS-sie: 7 lat
Steam / NonSteam: Steam
Dlaczego Ty: Ja ponieważ gram dość często na serverze i nie podoba mi się nieraz zachowanie graczy co powinno być karane banem ale oczywiście nie ma w tym czasie adminów
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4/5h
Kontakt: FB/FORUM/STEAM/GG
Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/kolip/91.224.117.52:27140/

Jestem na Nie

- niby GT są ale nie grałeś dużo i zacząłeś grać mniej więcej 3 dni i będziesz mieć admina i nie będziesz wchodzić pewnie na serwer pograj trochę i późnej moze złóż podanie 

+ wiek 

+ Steam 

- Kultura pamiętam Ciebie jak grałem pod innym Nickiem HS*DEAD  i wyzywałeś graczy to było ponad rok temu. :) 

Edytowane przez *W*

Każdy ma prawo do własnej wypowiedzi i zgadzam się z tym co było rok temu ale mogę ci zapewnić że teraz jest inaczej

A i mógłbyś wbić czasem na server bo np teraz kiedy to pisze siedzę na specte ponieważ gra cziter i nie zamierzam psuć sobie rankingu

Edytowane przez Kolip (NEW)

Jestem na nie. 

Mało co widuję Cię na serwerze, pomimo GT. Szczerze to dzisiaj pierwszy raz Cię zobaczyłem. Nie odzywasz się prawie nic i mało kto Cię zna, jednakże na plus jest wiek i doświadczenie o ile jest to prawdą ;) 
Pozdrawiam. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...