<> Beast <> Napisano 2 Maja 2018 #512113 Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 (edytowane) Mój nick <> Beast <> gracz xnubi dał dowody że kogoś obrażałem a ja dostałem bana permamentnego za AB Dowód: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : <> Beast??? <??>??? [AMXBans] Reason : ' Aktywny Ban ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1708692556 ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your Proszę o odpowiedz i unbana Edytowane 2 Maja 2018 przez <> Beast <> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Maja 2018 #512115 Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 @M a m c i a zapraszam do wyjaśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<> Beast <> Napisano 2 Maja 2018 Autor #512116 Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 Bardzo chciałbym unbana ponieważ związałem się z serwerem i nie będę już nikogo obrażał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 2 Maja 2018 #512117 Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 To dzisiejsza skarga Chciałam Ci nałożyć bana na IP, ale wyskoczyło "Ban aktywny" więc sprawdziłam IP i patrzę, że posiadasz już bana na modzie#5 za "AIMBOTA" http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=23177 Nick+IP pasuję do siebie idealnie, tyle mam do wyjaśnienia. @Bezzi ᶘ ᵒᴥᵒᶅ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Maja 2018 #512131 Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi