I'M ZABUCH Napisano 2 Maja 2018 #512192 Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 Nick: I'M ZABUCHWiek: miesiąc do 20Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem wiele razy admiem, 2 razy moderatorem, raz opiekunem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8Staż w CS-sie: 6 latSteam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Gram na serwerze od niedawna, jednak mam duże doświadczenie. Przyda się admin na cod modzie, ponieważ, co chwilę lata po całej mapie cheater :) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Około 4 hKontakt: PW, GG, SKYPELink do GameTracker'a https://www.gametracker.com/zabuch/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Maja 2018 #512217 Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 -jestem na Nie nie znam Cie nawet Cie nie widziałem na grze Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaLo HaLo Napisano 3 Maja 2018 #512240 Udostępnij Napisano 3 Maja 2018 (edytowane) Jestem na nie Nie widziałem ciebie nigdy na serwie Link do GameTracker'a I'M ZABUCH : https://cache.gametracker.com/player/I'M ZABUCH/80.72.40.110:27008/ jak z tego wynika mało grałeś co najmniej 30 h a jak patrzyłem to nawet 1 h nie miałeś Edytowane 3 Maja 2018 przez HaLo HaLo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 4 Maja 2018 #512448 Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 (edytowane) Nie masz nawet dwóch godzin na serwerze, nie spełniasz podstawowych wymagań. Jestem na NIE @BorN. @Bezzi jeżeli byście mogli kolega prosi o zamknięcie Edytowane 4 Maja 2018 przez PodajeHazloOkon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I'M ZABUCH Napisano 4 Maja 2018 Autor #512472 Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 Zapomniałem zobaczyć na wymagania proszę o odrzucenie podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Maja 2018 #512480 Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi