Gość Napisano 6 Maja 2018 #512836 Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..):Sygnatura Tematyka:Forum Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Kolorystyka:dowolna Rozmiar:Taka jak na forum Napis: Plaga Inne uwagi: ___________________________________________________________________________________________ Rodzaj (awatar, sygnatura itd..):Avatar Tematyka:Forum Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Kolorystyka:dowolna Rozmiar:Taka jak na forum Napis: Plaga Inne uwagi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Maja 2018 #512951 Udostępnij Napisano 7 Maja 2018 /Ref :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 7 Maja 2018 #513030 Udostępnij Napisano 7 Maja 2018 (edytowane) Zacznij kolezko od usuniecia mojej sygnatury ze swojego profilu. Nikt Ci nie pozwolil jej uzywac. Edytowane 7 Maja 2018 przez Wнo αм ι? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 10 Maja 2018 #513386 Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi