Nikki Benz Napisano 6 Maja 2018 #512891 Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 Witam Panowie i Panie. Proszę mi odpowiedzieć na 1 nurtujące mnie pytanie dlaczego dostałem BANA. Hmmmm grałem w tygodniu w cs-a i wszystko było OK. Dzisiaj próbuję się wbić na server i spotyka mnie miła niespodzianka: BUILD 1358 SERVER (0 CRC) Server # 479 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : 2015 [AMXBans] Reason : ' Cheatujesz [WYJASNIJ] Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' ' [AMXBans] Your IP : ' 94.254.134.111 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. Dziwne jest to dla mnie tym bardziej, że jestem adminem na tym serverze nick: Nikki Benz., staram się wyłapywać osoby grające na wspomagaczach, zachować kulturę na serverze a tutaj dostaje BANA perma za niby cheatowanie i do tego nie wiem kto mi to dał. Proszé o wyjanienie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 6 Maja 2018 #512895 Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 Zresetuj router jak sie domyślam 2015 to nie Twój nick, pokryło Ci sie IP zbanowanego. Wolves i *W* dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Maja 2018 #513190 Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi