Gość Napisano 7 Maja 2018 #512956 Udostępnij Napisano 7 Maja 2018 Data zdarzenia:Parę minut temu Nick gracza: @Idealna BaniaDowody: Cytat Świadkowie:Nie trzebaUzasadnienie:Idealna Bania dała mi warna za spam w zleceniach bo odświerzamy co 48h a ile osób odświerzyło temat tyle co ja i dostali upomnienie a mają upomnień wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 7 Maja 2018 #512958 Udostępnij Napisano 7 Maja 2018 @Plaga Ty masz jeszcze warna z 27 kwietnia więc upomnienia Cię od dawna nie dotyczą. Godzinę temu, Plaga napisał: odświerzamy co 48h a ile osób odświerzyło temat tyle co ja i dostali upomnienie a mają upomnień wiele A jak inni by skakali na łeb z mostu to też byś skoczył "bo inni tak robią"? Jak owca za stadem, żeby nie powiedzieć inaczej. Zapraszam do odrobienia warna i zapoznania się z regulaminami forum oraz poszczególnych działów. RYBSON, SQNFUN i Igrekzet dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 7 Maja 2018 #512959 Udostępnij Napisano 7 Maja 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi