AngelEye Napisano 9 Maja 2018 #513205 Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Nick: AngelEyeWiek:20Doświadczenie (w byciu adminem):jeszcze nie byłem ale lubie wyzwaniaZnajomość AMXX (W skali 1-10): 6Staż w CS-sie: 2lataSteam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Chciałbym zeby gra była przyjemna i było wiecej graczy wogóle nie ma adminów na serwerze i wiem ze nie mineły 2 tyg ale przydał by mi się poniewaz jak wspomniałem nie ma adminó na serwerzeCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-3hKontakt:Po przez forumLink do GameTracker'a:Nick: https://www.gametracker.com/player/AngelEye/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 9 Maja 2018 #513208 Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Nawet nie zwracając uwagi na to, że nie minęły dwa tygodnie, to jednak musiałbyś grać regularnie, bo twoje GT jest po prostu słabe, 4-5 godzin w ciągu tygodnia, popraw aktywność, graj codziennie nawet tą godzinę, i złóż podanie za dwa tygodnie. Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Maja 2018 #513209 Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać po upływie 14 dni od momentu odrzucenia przez Administrację. W innym przypadku zostaniesz ukarany ostrzeżeniem na forum. Popraw GT i odrób warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Maja 2018 #513210 Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi