GuaRDiaNN Napisano 11 Maja 2018 #513547 Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Cześć, nazywam się Daniel, na serwerze mam nick GuaRDiaNN', od niedawna gram na waszym cs 1.6 Cod mod 200lvl, może nie ktorzy mnie juz znają, [szczegolnie Stalkers i HaLo HaLo ;p] dzisiaj gdy chciałem zagrać na nicku GuaRDiaNN' wyskakiwalo mi "nieprawidłowe hasło" ja nie zakładałem takiego hasła, jakiś dowod ze to moje konto to: wczoraj z HaLo sobie żartowaliśmy i dostałem bana na 30 min, potem gdy wszedłem żartował że nie minęło 30 min ;p, na de_eldorado wieczorem w /ks użyłem NUKE. No nwm co tutaj jeszcze dopisać. Dałoby radę usunąć te hasło co jest i założyć mi [osobie ktorej jest to konto] inne hasło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuaRDiaNN Napisano 11 Maja 2018 Autor #513548 Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Teraz, gdy wszedłem już tego nie było ale i tak chciałbym hasło na nick z kim to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 12 Maja 2018 #513742 Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 Napisz do kogoś z super adminów, opiekuna sieci lub H@ oni powinni Ci pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Maja 2018 #513805 Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 Pisz do Super Admina , Opiekuna Sieci lub Administratora sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 16 Maja 2018 #514440 Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi