Marijuana1991 Napisano 13 Maja 2018 #513824 Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 Witam drogie Panie i Panów Pisze do was bo dostalem bana na only DD2 80.72.43.106: 27027 chcial bym wrucic do gry bo fajnie sie tam gralo i gra i jest mi bardzo pzykro z tego powodu co zrobilem :/ nie opanowalem sie glupio mi tez :/ niestety juz mialem 2-3 bany takie .. :/ ale jak sami wiecie nervy czasami grajo duzo rolle w tym ale da sie to zmienic..i Opanowac i to zrobilem bo pracowalem nadtym. i nauczylem sie opanowac w ten grze nervy mam nadzieje ze zrozumiecie mnie ze mi przykro jest i zle sie zachowalem nie powturzy juz takie cos juz obiecuje wam to .. prosze bardzo o Ub PS: pozdro Marijuana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaY Napisano 13 Maja 2018 #513862 Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 Co ja pacze Kogo moje oczy paczą po pierwsze podaje wite i siemasz Marijuanna Po tak długim czasie od zaszłego nieporozumienia być może coś zrozumiałeś i się zmieniłeś. Jeżeli choć trochę moje słowo się liczy w tym temacie to jestem za UnBan'em. 3m się pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 14 Maja 2018 #514092 Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 W dniu 13.05.2018 o 02:09, Marijuana1991 napisał: chcial bym wrucic do gry bo fajnie sie tam gralo i gra i jest mi bardzo pzykro z tego powodu co zrobilem :/ Nam też. Ale co zrobimy, nic nie zrobimy. Na siłę to można gwoździa wbijać. W dniu 13.05.2018 o 02:09, Marijuana1991 napisał: niestety juz mialem 2-3 bany takie .. :/ ale jak sami wiecie nervy czasami grajo duzo rolle w tym ale da sie to zmienic..i Opanowac i to zrobilem bo pracowalem nadtym. i nauczylem sie opanowac w ten grze nervy Ile razy już to słyszałem... ;> Ale tym razem już nie dam się tak podejść. Po pierwsze - na odwołanie się miałeś 48h, a nie kilka miesięcy. Po drugie - dwa razy dałem się zrobić na Twoje obietnice i dwa razy się przejechałem. Co prawda swego czasu zgody nie otrzymałeś ale po kolejnej konsultacji z szanownym gremium jednak dostaniesz szansę ale: tak jak wyżej pisałem - czas na odwołanie minął więc jedyna opcja na UB to wykupienie UB SMSem lub przelewem. ALE pamiętaj że jest to opcja jednorazowa i co najważniejsze: jak znowu obrazisz i zwyzywasz to dostaniesz perma. To jak? Wracasz na takich zasadach? Wyboru wielkiego nie masz tzn. jak nie przyjmujesz powyższych warunków to nie widzę tutaj szansy na cokolwiek. . papaY dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaY Napisano 14 Maja 2018 #514161 Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 3 godziny temu, SUNN. #URLOP napisał: o prawda swego czasu zgody nie otrzymałeś ale po kolejnej konsultacji z szanownym gremium jednak dostaniesz szansę ale: tak jak wyżej pisałem - czas na odwołanie minął więc jedyna opcja na UB to wykupienie UB SMSem lub przelewem. -Jeżeli naprawde uwielbiasz ten serwer i chcesz wrócić w grono elity radziłbym się zastosować do wyżej wytycznych przez @SUNN. #URLOP , bo być może kolejnej szansy nie będzie. Pamiętaj że to tylko gra i nie ma co przesadzać z nerwami .. Ja też miałem czasem problem sie powstrzymać ale myślę że jest (Okej?) Pozdrawiam ~P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 17 Maja 2018 #514535 Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 Chcieliśmy dać Ci szansę jednak temat nie może tak wisieć w nieskończoność. Brak zainteresowania z Twojej strony nie pozostawia nam zbyt dużego wyboru. Ale przynajmniej widać czarno na białym a w tym wypadku raczej biało na czarnym jak bardzo zależy Ci na ub skoro od czasu napisania tematu nawet się tutaj nie zjawiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 17 Maja 2018 #514536 Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi