SoLLuffka Napisano 17 Maja 2018 #514567 Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 Nick: SoLLuffka Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem kilka własnych sieci serwerów, byłem jednym z założycieli dużej sieci, miałem adminów chyba na każdym modzie. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: 9 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Jestem osobą miłą i ogarnięta, na serwerze gram głównie wieczorami i bardzo często widzę osoby na wspomagaczach Mój gametracker nie powala. lecz nadrobię to w trakcie mojej posady. Doświadczenie mam bardzo duże więc myślę, że przydam się na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 2 godzin dziennie, lecz nie codziennie gram w csa, mam także życie osobiste Kontakt: pw steam Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/SoLLuffka/80.72.40.110:27027/ Lemon_Haze dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemon_Haze Napisano 17 Maja 2018 #514579 Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 (edytowane) Jestem na Tak (okres próbny) + Steam + znajomosc amx (jesli jest 10 to gites) + wiek + Potrzba adminow (poniewaz duzo graczy łamie regulamin serwera) Gt nie powala ale mysle ze kolega nadrobi i pokaze sie z dobrej strony z ta aktywnoscia. Edytowane 18 Maja 2018 przez 1lemon1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 10 Czerwca 2018 #517429 Administrator Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 Gracz przestał grać na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 10 Czerwca 2018 #517430 Administrator Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi