Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie by paTiTekツ

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:paTiTekツ
Doświadczenie (w byciu adminem):dobre, miałem 2 razy admina w tym na jednej serwerowni prawie rok , ale niestety upadła
Znajomość AMXX (W skali 1-10):7
Staż w CS-sie: 7lat
Steam / NonSteam: Steam :)
Dlaczego Ty:

Dobre pytanie, a więc spodobał mi się serwer i jestem zainteresowany dalszą grą na nim, w związku z tym planuje być na nim codziennie. Chciałbym pomóc, w związku z tym iż często występują gracze, którzy pozwalają sobie nadużywać cheatów, co prowadzi do uprzykrzenia gry innym graczom. Staram się utrzymywać dobre kontakty na serwerze, oraz informować nowych graczy, lub nie doinformowanych o zasadach panujących na nim. Zgłaszam na @u, robię demka. Często jest tak że admina nie ma, a ja mogę zaoferować pomoc w godzinach wieczornych. Wtedy najczęściej dochodzi do wykroczeń.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4h, szczególnie zależy o której wroce z praktyk :)
Kontakt:fb/steam/telefonicznie
Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/paTiTekツ/80.72.40.110:27008/

Wiem ze mam mało postow " Konto dla podania" ale mam nadzieje ze przymkniecie na to oko ;)

• Weteran MH
Napisano (edytowane)

Ja osobiście jestem na TAK
+steam
+pomaga, zgłasza na u@ bądź steam
+amxx

Powodzenia! 

edit: aktywny vac na steam co wyklucza cię z tej posady i dalszej gry :(

Edytowane przez Vampire SadoS1

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...