Skocz do zawartości
  • KrzysiekPiatek

    Problem ze słyszeniem kogoś na steamie

    Witam serdecznie . Mam problem z rozmowami przez steama nie słyszę drugiej osoby . Wszystko jest podłączone prawidłowo , druga osoba twierdzi , że każdy ja słyszy tylko nie ja . W czasie gry na CSie słychać mnie normalnie i ja również wszystkich dobrze słysze , chodzi tylko o rozmowe na steamie i na Tsie , na tsie tez nie słychać jak druga osoba do mnie mowi . Probowalem coś kombinować ale nic nie pomoglo . Wydaje mi się ze ten problem pojawil się po aktualizacji windowsa lub aktualizacji CSa bo jeszcze tydzień temu wszystko było ok :D Może ktoś wie co zrobić w takiej sytuacji ? Szukalem na necie po forach różnich ale nie ma zmianki o tym nigdzie ;/ Jak ktoś pomoze będę wdzięczny .

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach
    Godzinę temu, KrzysiekPiatek napisał:

    W czasie gry na CSie słychać mnie normalnie i ja również wszystkich dobrze słysze , chodzi tylko o rozmowe na steamie i na Tsie , na tsie tez nie słychać jak druga osoba do mnie mowi .

    Czyli problem nie dotyczy serwera tylko Steam i TS?

    PS. Przypominam i ostrzegam o tym temacie ;)

     

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach
    Napisano (edytowane)

    Nie, chodzi o to żeby pogadać , z kimś na steamie a nie dawaniu info :D Wychodzi na to , że może jakies ustawienia mi się pozmienialy po aktualizacjach , ale niby mam wszystko sprawde i dziwne ze w grze normalnie mogę z kims pogadać , wszystkich slysze itp. itd. :D A jak na steamie dzwonie do kogoś to on mnie słyszy jak mowie ale ja jego nie :D a wszystko niby ok xD jeszcze tydzień temu dzialalo normalnie :D A normalnie glos slysze np. na yutube czy w grze tez wszystko ok :D

    Edytowane przez KrzysiekPiatek

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    @KrzysiekPiatek spróbuj pokombinować w ustawieniach samego steama i TSa, może tam Ci się coś pozmieniało i w grze masz głośność dobrze ustawioną ale w innych aplikacjach już nie ;)

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    Próbowałem i nic dalej nie działa , ale będę dalej próbować :D

     

    Nawet steama przeinstalowałem i dalej nic :D Ale to coś w ustawieniach musi być bo na TSie tez nie działa , ogolnie pewnie dzwiekow ale niby wszystko jest ok :D Myslalem ze może tez ktoś z Was miał taki problem i będzie wiedział co i jak :D

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    @KrzysiekPiatek Krzysiu ale plis używaj edycji postów, bo za post pod postem są baty ;)

    To obczaj jeszcze panel sterowania i urządzenia, może tam coś jest pomieszane. Wiem, że ludzie się skarżyli że w grze im działa a na TS już lipa ale nie mam pojęcia jak to rozwiązali.

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach
    Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    ×