Bludoggo Napisano 9 Czerwca 2018 #517387 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2018 (edytowane) Nick: BludoggoWiek:18Doświadczenie (w byciu adminem): na kilku innych serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10):6Staż w CS-sie: ponad 3k godzin na steamSteam / NonSteam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198030361909/Dlaczego Ty: Są braki w administracji i przydał by się kolejny, jestem pomocnym grzecznym chłopcem który stara się pomagać a że gram w takich godzinach to często widzę cheaterów kiedy nie ma żadnego admina Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: coś koło 5-7 godzin dziennie Kontakt: steam Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Bludoggo/80.72.43.106:27022/ Edytowane 10 Czerwca 2018 przez Bludoggo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RalaseQ Napisano 9 Czerwca 2018 #517396 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2018 Jestem za okresem próbnym + Steam - Słabo z AMXX ale się poduczy + Steam Godzinę temu, Bludoggo napisał: Doświadczenie (w byciu adminem): na pijemy-rozrabiamy cod 401 i kilka innych sieci Nie podajemy innych nazw forum (Zedytuj i usuń ten forum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Czerwca 2018 #517417 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 +Wiek +Steam +Godziny +GT masz ładne +W moim odczuciu wydajesz się spoko, nie widziałem, żebyś sprawiał jakieś problemy +AMXX Jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 10 Czerwca 2018 #517538 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 (edytowane) Jak najbardziej dobre podanie, aczkolwiek grasz trochę krótko (około 10 dni) i pozwolę sobie rozpatrzyć jak dokładniej ci się przyjrzę. Poza tym wszystko wygląda w porządku. Pozdrawiam. W sumie nie ma po co tego przeciągać - opinie masz dobrą, aktywność wręcz świetną. Witamy w gronie adminów. Zwróć się do któregoś z Super Adminów o dodanie flag. Edytowane 15 Czerwca 2018 przez HardeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 15 Czerwca 2018 #518140 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi