Marshallek Napisano 10 Czerwca 2018 #517518 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 Admiral 1/3 z AWP | 1/20 z dowolnej broni | 2 apteczki | 5 hp za zabojstwo. Sanitariusz (PREMIUM): 1/12 z FAMAS | Ubranie wroga | Ciche kroki | 3 skoki | 4 apteczki. A więc o co chodzi? O to aby osłabić klasę Admiral. Jest ona darmowa, a jest zbyt OP moim zdaniem oraz zdaniem gracza który tą klasą ma ok 140 poziom W czym polega problem? Otóż apteczki nie działają jednorazowo, a działają przez jakiś czas. Przez co zabicie takiego gracza który ma HP i INT na maxa. Ponieważ apteczka leczy go za szybko i nawet celne fullauto w głowę z ak/m4 nie zawsze zabija gracza. Sam wiem bo dzisiaj była sytuacja gdzie takiej osobie zadałem ponad 800 dmg w jednej rundzie =). Do tego kwestia broni. Admiral z AWP i AK, Sanitariusz z FAMASem. Moim zdaniem powinna zostać mu 1 apteczka, ewentualnie 2 ale jeśli zmienimy ich działanie na takie jak w perku "Apteczka" czyli jednorazowe leczenie do max HP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RalaseQ Napisano 11 Czerwca 2018 #517715 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Jestem za. Admiral wygląda jakby on był premką trzeba go osłabić chociaż do 1/3 z AWP (Bez 1/20 z dowolnej broni) 1 Apteczke noi 5 hp za zabójstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 15 Czerwca 2018 #518134 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 @LOLSON @Anime VisTeR.', @Wolfdrav ( nie umiem oznaczyć, wybacz) Co z tematem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 15 Czerwca 2018 #518174 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 @aureox mam tak samo jak vister anime przed nickiem. A co tematu klasa Sanitariusz oraz Admirał zostaną zmienione po resecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 15 Czerwca 2018 #518175 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi