iser Napisano 11 Czerwca 2018 #517640 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 nick:iser .wiek:13 .doświatczenie:5/10 .Staż w cs 1.6 około 3 lata. (na serwerze około 1 mięsiac) .Steam:Jest steam nick psychopata38 Dlaczego ty:Dlatego ze często adminów niema a ja bardzo często jestem. Czas:3-4 godziny dziennie. Fb:Mam i w każdej chwili mogę podać *W* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedCatPL Napisano 11 Czerwca 2018 #517646 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 (edytowane) -Wiek -Na serwerze masz dopiero przegrane 5 godzin a piszesz że grasz miesiąc. Serio? -Brak wzoru -AMXX? Zdecydowanie NIE Edytowane 11 Czerwca 2018 przez RedCatPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jopek123 Napisano 11 Czerwca 2018 #517652 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 jestem tak pół na pół -wiek -od kilku dni grasz często ale nie od miesiąca -brak wzoru -AMX(wątpie ) +nawet ogarnięty +pomocny na ile potrafi +kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*W* Napisano 11 Czerwca 2018 #517662 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Jestem na NIE XDD - admin jest od minimum od 16 lat - GT pograj więcej na serwerze oraz daj się poznać.. - nie widuje Ciebie na serwerze a piszesz że grasz od miesiąca xdd - amx Nie widzę Ciebie w roli admina ale to nie ode mnie świadczy tylko od wyższych rang . Pozdrawiam *w* :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Czerwca 2018 #517682 Administrator Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Zły wzór plus nie spełniasz wszystkich wymagań. Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Czerwca 2018 #517683 Administrator Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi