Swirusek Napisano 12 Czerwca 2018 #517775 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 Data zdarzenia: 2018.06.12Nick gracza: $w!RuSeKDowody: Jest gdzies w moich napisanych postach napewno. Ktos z LINKU COD45k HISTORIA MULTI-HEAD potwierdzil by napewno jesli pamieta.Świadkowie: GalaxyUzasadnienie: Proszę o zmiane nicku z Nacpany na Swirusek albo $w!RuSeK jesli mozna znaki specialne Dziekuje i pozdrawiam ps. WItam stara ekipe Aquax i reszte nie wymienie bo nie wiem kto został Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 12 Czerwca 2018 #517778 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 @NacpanyNic z Twojego posta nie rozumiem. Chcesz zmienić nick czy odzyskać swoje stare konto? Jeśli to pierwsze to od tego jest ten dział: https://multi-head.pl/forum/388-zmiana-nicku-na-forum/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 12 Czerwca 2018 Autor #517782 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 (edytowane) @SUNN. #URLOP Chce po porstu odzyskac stary moj nick bo byl zmieniany z Nacpany na Swirusek. Nie mam po prostu zamiaru robic kolejny raz 5 reklam skoro juz to kiedys robilem. Pare lat temu adminem tu bylem na cod45k za czasow Galaxy itp i zmienialem nick przed Widze ze sie forum troche zmienilo bo mi nawet reputacja znikla Edytowane 12 Czerwca 2018 przez Nacpany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 12 Czerwca 2018 #517783 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 Godzinę temu, Nacpany napisał: Widze ze sie forum troche zmienilo bo mi nawet reputacja znikla Po awarii forum stare konta należy odzyskać, dlatego o to pytałem. Co do reputacji, jeśli pamiętasz ile jej mniej więcej miałeś to po zgłoszeniu się w powyższym temacie możesz ją odzyskać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 12 Czerwca 2018 Autor #517784 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 @SUNN. #URLOP Temat jest zamkniety. Cos kolo 60 dzieki za zwrócenie nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 12 Czerwca 2018 #517785 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi