Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie o Admina

Bumus

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Bumek

Doświadczenie (w byciu adminem): ogromne 

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10

Staż w CS-sie: jakieś 8-10 lat

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego Ty: Często gram wieczorami są admini tacy jak Sados czy Halo Halo którzy po wiadomości o czitach od razu wchodzą ale wiadomo im więcej adminów tym lepsze zabezpieczenie przed czitami

wystarczy mi flaga do banowania nie potrzebne mapy czy cos pragnę tylko pilnować serwer , mam doświadczenie dużo gram nie pierwszy raz będę adminem. W przyszłości chciał bym sie starać o opiekuna

serwera by doskonalić serwer i sprowadzić jak najwięcej graczy :) 

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w tygodniu 3-4H a weekendy 7-8 z małymi przerwami jak dzieci nie pozwolą :D

Kontakt: Steam Bumek | GG: 25740716 na nie widoku jestem pisać a odpisze zawsze z telefonu jak będzie potrzeba : ) dla zaufanych graczy podam Tel :D tylko proszę bez spamu 

Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Bumek/80.72.40.110:27008/

Odrzucicie podanie zrozumiem pogram więcej i złoże ponownie i może następnym razem się uda 

Pozdrawiam Pjona :D

Liczę na Pozytywne rozpatrzenie podania o admina 

czas czas czas :(

myślę że można wstrzymać podanie dopóki nie nabijesz tych 30 h ( Ale to już nie odemknie zależy <3 )

@Bezliczka  o Steam  się niemartwa ja go mam w znaj na Steam i mi pisze często czy ktoś łamie regulamin itp.

Edytowane przez HaLo HaLo

@Bumus gram na serwerze od nie dawna i twoje aktywność jest słaba (Już ja więcej gram)I nie spełniasz podstawowych wymagań 

- Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia;

- Minimum 30h przegrane na serwerze;

i cię nie widziałam na stemie podczas gry 

• Donator
  • Premium

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...