Bumus Napisano 16 Czerwca 2018 #518352 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2018 Nick: Bumek Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): ogromne Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: jakieś 8-10 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Często gram wieczorami są admini tacy jak Sados czy Halo Halo którzy po wiadomości o czitach od razu wchodzą ale wiadomo im więcej adminów tym lepsze zabezpieczenie przed czitami wystarczy mi flaga do banowania nie potrzebne mapy czy cos pragnę tylko pilnować serwer , mam doświadczenie dużo gram nie pierwszy raz będę adminem. W przyszłości chciał bym sie starać o opiekuna serwera by doskonalić serwer i sprowadzić jak najwięcej graczy Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w tygodniu 3-4H a weekendy 7-8 z małymi przerwami jak dzieci nie pozwolą Kontakt: Steam Bumek | GG: 25740716 na nie widoku jestem pisać a odpisze zawsze z telefonu jak będzie potrzeba : ) dla zaufanych graczy podam Tel tylko proszę bez spamu Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Bumek/80.72.40.110:27008/ Odrzucicie podanie zrozumiem pogram więcej i złoże ponownie i może następnym razem się uda Pozdrawiam Pjona Liczę na Pozytywne rozpatrzenie podania o admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 17 Czerwca 2018 #518501 Weteran MH Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 Dobij 30h i wtedy napisz podanie, ponieważ nie spełniasz jednego z najważniejszych wymogów. Obecnie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
this_eMeS Napisano 18 Czerwca 2018 #518588 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Nie spełniasz 30 godzin na serwerze. Pograj jeszcze trochę i wtedy złóż podanie. Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaLo HaLo Napisano 18 Czerwca 2018 #518612 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 (edytowane) czas czas czas myślę że można wstrzymać podanie dopóki nie nabijesz tych 30 h ( Ale to już nie odemknie zależy ) @Bezliczka o Steam się niemartwa ja go mam w znaj na Steam i mi pisze często czy ktoś łamie regulamin itp. Edytowane 19 Czerwca 2018 przez HaLo HaLo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezliczka Napisano 18 Czerwca 2018 #518624 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 @Bumus gram na serwerze od nie dawna i twoje aktywność jest słaba (Już ja więcej gram)I nie spełniasz podstawowych wymagań - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; - Minimum 30h przegrane na serwerze; i cię nie widziałam na stemie podczas gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 24 Czerwca 2018 #519540 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Pograj jeszcze chwile na serwerze i wtedy złóż podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 24 Czerwca 2018 #519541 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi