nyx Napisano 23 Czerwca 2018 #519274 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 Witajcie. Myślę, że mam fajna propozycje. Chodzi o to żeby dodać range Opiekun Głosowania na nasze serwery Opiekun Głosowania miałby za zadanie pilnować i dodawać punkcik reputacji za każdy głos oddany na serwer Pozdrawiam nyx RYBSON i Baniatowaty dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 23 Czerwca 2018 #519278 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 Nie obraź się mordo ale głupszego pomysłu dawno nie słyszałem xDDD Za oddawane głosy na serwer miała powstać nowa reakcja oraz topka w której widnieliby głosujący ale obecnie nie ma żadnego technika forum i nie ma komu tego zrobić. nyx, Born, RYBSON i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Czerwca 2018 #519279 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 @SQNFUN ma racje. Takie coś byłoby bez sensu - kiedyś za repke na forum trzeba było się postarać a teraz dostaje się ją za kliknięcie przycisku głosowania na serwer. nyx i SQNFUN dodali reakcje 2 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyx Napisano 23 Czerwca 2018 Autor #519292 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 Już chłopy zrozumiałem, dotarło do mnie Do zapercia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 23 Czerwca 2018 #519294 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi