BuKa Napisano 21 Grudnia 2015 #369070 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Head Admin / Opiekun Sieci:@@EvO Super Admin:@Danke:*Moderator:@ bydlakOpiekun Serwera:@@Jellyfish. Admin Techniczny:@MichaSiu Moderator TS3:@.Master. UnBan Team:@@Silverka Grafik:@Desire`Redaktor:@Recenzent:@Cthulhu Redaktor FP:@@Missia AMXX SUPPORT:@LubeAdmin Serwera:@Arnold KoptoNajzabawniejszy użytkownik forum:@@nynekNajbardziej wpływowa osoba:@MaluWażniak na Forum:@@555_dniOsoba z klasą:@AlexaTS'owy jajcarz:Shoutbox'owy troll:@ConsecuenteZaskakująca osoba (pozytywnie):@@MissiaZaskakująca osoba (negatywnie):@@WandiPomocna osoba w sieci (Złote serce):@ happy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 21 Grudnia 2015 #369075 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Head Admin / Opiekun Sieci: Malu Super Admin: Malu Moderator: Nynek Opiekun Serwera: knopcio Admin Techniczny: Michas Moderator TS3: Ania UnBan Team: heaven Grafik: Desire Redaktor: Neq Recenzent: dzejki Redaktor FP: Misiaa AMXX SUPPORT: heaven Admin Serwera: heaven Najzabawniejszy użytkownik forum: Nynek Najbardziej wpływowa osoba: 555_dniWażniak na Forum: Wandi Osoba z klasą: Ania TS'owy jajcarz: Michas Shoutbox'owy troll: Wandi Zaskakująca osoba (pozytywnie): Ania Zaskakująca osoba (negatywnie): Pomocna osoba w sieci (Złote serce): Malu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 21 Grudnia 2015 #369104 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Head Admin / Opiekun Sieci: EvO Super Admin: Malu Moderator: bydlak Opiekun Serwera: - Admin Techniczny: MichaśModerator TS3: - UnBan Team: Silverka Grafik: NikoS Redaktor: Cthulhu Recenzent: - Redaktor FP: Missia AMXX SUPPORT: - Admin Serwera: - Najzabawniejszy użytkownik forum: - Najbardziej wpływowa osoba: aquax Ważniak na Forum: - Osoba z klasą: - TS'owy jajcarz: RELOP Shoutbox'owy troll: - Zaskakująca osoba (pozytywnie): - Zaskakująca osoba (negatywnie): - Pomocna osoba w sieci (Złote serce): Michaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 21 Grudnia 2015 #369137 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Head Admin / Opiekun Sieci: @@EvO Super Admin: @@Danke:* Moderator: @@August Opiekun Serwera: @@Sylwia^^ Admin Techniczny: @@MichaSiuModerator TS3: @ UnBan Team: @@HaZarD974Grafik: @ Redaktor: ---- Recenzent: ----- Redaktor FP: @@Wandi AMXX SUPPORT: @ Admin Serwera: @@AgresywnyOgorek Najzabawniejszy użytkownik forum: @ Najbardziej wpływowa osoba: @@EvO Ważniak na Forum: @@MichaSiuOsoba z klasą: @@Sylwia^^ TS'owy jajcarz: @@Sylwia^^ Shoutbox'owy troll: @ Zaskakująca osoba (pozytywnie): @@Sylwia^^ Zaskakująca osoba (negatywnie): @ Pomocna osoba w sieci (Złote serce): @@Malu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 21 Grudnia 2015 #369169 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Head Admin / Opiekun Sieci: Malu Super Admin: Ania Moderator: nynek Opiekun Serwera: knoppcio Admin Techniczny: Moderator TS3: Pino UnBan Team: Grafik: Redaktor: Recenzent: Redaktor FP: AMXX SUPPORT: Admin Serwera: ZAKRECONY Najzabawniejszy użytkownik forum: knoppcio Najbardziej wpływowa osoba: ja i moje ziomki Ważniak na Forum: heaven Osoba z klasą: Ania TS'owy jajcarz: knoppcio Shoutbox'owy troll: nynek Zaskakująca osoba (pozytywnie): Varg Zaskakująca osoba (negatywnie): dzejki Pomocna osoba w sieci (Złote serce): Malu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 21 Grudnia 2015 #369186 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 [align=center] Head Admin / Opiekun Sieci:@EvO Super Admin: Moderator:@nynek Opiekun Serwera: [/align] Admin Techniczny:@Freezu Moderator TS3: UnBan Team:@happy Grafik:@Itashiro Redaktor: Recenzent:--- Redaktor FP:@nynek AMXX SUPPORT: Admin Serwera:@KreatywnyAli Najzabawniejszy użytkownik forum:@nynek Najbardziej wpływowa osoba:@EvO Ważniak na Forum:@555_dni Osoba z klasą: TS'owy jajcarz:--- Shoutbox'owy troll:@happy Zaskakująca osoba (pozytywnie):@KreatywnyAli Aka Chudini Zaskakująca osoba (negatywnie):@michcio. Pomocna osoba w sieci (Złote serce):--- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpalonaPrzezAnubisa Napisano 21 Grudnia 2015 #369199 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Head Admin / Opiekun Sieci:@@EvO Super Admin:@ Moderator:@@Procentowy Opiekun Serwera:@ Admin Techniczny:@@FreezuModerator TS3:---- UnBan Team:@@logiś Grafik:@@Itashiro Redaktor:@ Recenzent:@ Redaktor FP:@@Missia AMXX SUPPORT:@ Admin Serwera:@@PROSTO Najzabawniejszy użytkownik forum:@@nynek Najbardziej wpływowa osoba:@@aquax Ważniak na Forum:@@555_dni Osoba z klasą:@@heaVeN. TS'owy jajcarz:@@Bene Shoutbox'owy troll:@[member"Sunn o)))"] Zaskakująca osoba (pozytywnie):@@Malu Zaskakująca osoba (negatywnie):@ Pomocna osoba w sieci (Złote serce):@@Angelika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 21 Grudnia 2015 #369237 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Head Admin / Opiekun Sieci: @555_dni Super Admin: @Malu Moderator: @nynek Opiekun Serwera: -- Admin Techniczny: @FreezuModerator TS3:--- UnBan Team: @HaZarD974 Grafik: Redaktor: Recenzent: Redaktor FP: AMXX SUPPORT: Admin Serwera: @heaVeN. Najzabawniejszy użytkownik forum: Najbardziej wpływowa osoba: @aquax Ważniak na Forum: Osoba z klasą: @heaVeN. TS'owy jajcarz: Shoutbox'owy troll: Zaskakująca osoba (pozytywnie): @heaVeN. Zaskakująca osoba (negatywnie): @*KNOPPCIO Pomocna osoba w sieci (Złote serce): 555dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alexa Napisano 21 Grudnia 2015 #369247 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Head Admin / Opiekun Sieci:EvO Super Admin: Ania Moderator:August Opiekun Serwera: Danke Admin Techniczny: -Moderator TS3: nynek UnBan Team: Wandi Grafik: Itas Redaktor:NeQ Recenzent:Cthulhu Redaktor FP: Missia AMXX SUPPORT:heaven Admin Serwera: Missia Najzabawniejszy użytkownik forum: No Perfect Najbardziej wpływowa osoba: EvO Ważniak na Forum: August Osoba z klasą: Yeti95 TS'owy jajcarz: Ram pam pam Shoutbox'owy troll: Livio Zaskakująca osoba (pozytywnie): Yeti95 Zaskakująca osoba (negatywnie): Michasiu Pomocna osoba w sieci (Złote serce): Danke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoPerfect Napisano 21 Grudnia 2015 #369249 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Head Admin / Opiekun Sieci:Malu Super Admin:Ania Moderator:Bydlak Opiekun Serwera:Gonzo Admin Techniczny:---Moderator TS3:Master UnBan Team heaVeN Grafik: Redaktor:-- Recenzent:--- Redaktor FP:Misia AMXX SUPPORT:heaVeN Admin Serwera:Misia Najzabawniejszy użytkownik forum:Alexa Najbardziej wpływowa osoba:-- Ważniak na Forum:--- Osoba z klasą:Alexa TS'owy jajcarz:RamPamPam Shoutbox'owy troll:--- Zaskakująca osoba (pozytywnie):Master Zaskakująca osoba (negatywnie):MichaSiu Pomocna osoba w sieci (Złote serce):EvO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejczu Napisano 21 Grudnia 2015 #369268 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Head Admin / Opiekun Sieci: @EvO Super Admin:@Danke:* Moderator:@nynek Opiekun Serwera:@Jellyfish. Admin Techniczny:@MichaSiu Moderator TS3:- UnBan Team:@happy Grafik: Redaktor: Recenzent:- Redaktor FP:@Missia AMXX SUPPORT: Admin Serwera:@Sunn O))) Najzabawniejszy użytkownik forum:@nynek Najbardziej wpływowa osoba:@August Ważniak na Forum:@R4d3k Osoba z klasą: TS'owy jajcarz:- Shoutbox'owy troll:@Danke:* Zaskakująca osoba (pozytywnie):@Danke:* Zaskakująca osoba (negatywnie):@Wandi Pomocna osoba w sieci (Złote serce):@EvO <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logiś Napisano 21 Grudnia 2015 #369420 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Head Admin / Opiekun Sieci: @aquax Super Admin: @MaluModerator: @bydlakOpiekun Serwera: Admin Techniczny: @croxiuModerator TS3: UnBan Team: @happyGrafik: Redaktor: @Kali GibbsRecenzent: Redaktor FP: @Wandi AMXX SUPPORT: Admin Serwera: Najzabawniejszy użytkownik forum: @WandiNajbardziej wpływowa osoba: @aquaxWażniak na Forum: @555_dniOsoba z klasą: TS'owy jajcarz: @WandiShoutbox'owy troll: @WandiZaskakująca osoba (pozytywnie): @ShorkZaskakująca osoba (negatywnie): @GalanPomocna osoba w sieci (Złote serce): @Malu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ven-Ten Napisano 21 Grudnia 2015 #369463 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Moderator: Bydlak Opiekun Serwera:Bydlak Moderator TS3: Master Admin serwera: Master Redaktor FP: Misia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 22 Grudnia 2015 #369504 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Head Admin / Opiekun Sieci: @EvO Super Admin: @EvO Moderator: @Procentowy Opiekun Serwera: @NumberOne Admin Techniczny: Moderator TS3: - UnBan Team: @Richard/@happy Grafik: Marlenka Redaktor: Kasztan Recenzent: Redaktor FP: @nynek AMXX SUPPORT: - Admin Serwera: - Najzabawniejszy użytkownik forum: @nynek Najbardziej wpływowa osoba: @555_dni Ważniak na Forum: Bad ek Osoba z klasą: Consetuente (tak się to pisze? ) TS'owy jajcarz: - Shoutbox'owy troll: - Zaskakująca osoba (pozytywnie): Zaskakująca osoba (negatywnie): Help mi pliss Pomocna osoba w sieci (Złote serce): @EvO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 22 Grudnia 2015 #369537 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Moderator: bydlakAdmin Techniczny: freezu , michasUnBan Team: happy Grafik: NikosNajzabawniejszy użytkownik forum: Wandi Ważniak na Forum: August Osoba z klasą: niech bedzie Alexa Shoutbox'owy troll: Wandi Zaskakująca osoba (pozytywnie): Desire Zaskakująca osoba (negatywnie): Padson Pomocna osoba w sieci (Złote serce): 555 btw. Jestem 2 razy w rozpisce grafików ? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 22 Grudnia 2015 #369660 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Head Admin / Opiekun Sieci: aquaxSuper Admin: DankeModerator: nynekOpiekun Serwera: Czarna Admin Techniczny: MichaSiu UnBan Team: happyGrafik: Desire Redaktor: Kali GibbsRecenzent: Redaktor FP: Wandi AMXX SUPPORT: Wyimaginowany Admin Serwera: idek Najbardziej wpływowa osoba: aquaxWażniak na Forum: More7 Osoba z klasą: Evo Zaskakująca osoba (pozytywnie): Trik3r Zaskakująca osoba (negatywnie): zastanawiam się, kiedyś ktoś mnie wyzwał jak mu ub nie dałam . Pomocna osoba w sieci (Złote serce): Evo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała Napisano 22 Grudnia 2015 #369879 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 hmmmPlebiscyt czego to jest przepraszam ?? Połowy ludzi juz nie posiada swoich rang Admini pominieci widze jak u prywaciarza Miedzy siebie !!!! Mozecie walic +1 ale co z reszta zalogi ?? czerwonych tyje Fioletów to samo o Białych nie wspomnę ale cóż nierobow trzeba miec Żal August hmm widac jakis ty inteligentny chodzi mi o Kazdego Admina nie o siebie JA LEJE na te wasze obdarowanki i nie badz taki madrala za sterami kompa bo w rzeczywistosci chcial bym ciebie poznac moze zmienil bys swoje zachowanie mam dosc twoich popyskowek masz do mnie problem napisz mi to a nie buraka z siebie palisz Masz sporo racji, tutaj jest tak albo się udzielasz, pucujesz i pokazujesz z najlepszej strony - zostaniesz wyróżniony albo olewasz i przyglądasz głupocie - jesteś nikim. Niestety ręka, rękę myje a to, że sieć dla niektórych jest walką o ZŁOTE KALESONY niech zostanie jego indywidualną ambicją koledzy i przyjaciele serwerowni Przepraszam bardzo nie miałam pojęcia, że wyrażanie własnej opini i krytyka jest tutaj karygodna, a co gorsza ja poczuję się niedocenianą, nie otrzymując odpowiedniej ilości głosów aby zostać wyróżnioną lub nagrodzoną. Ubolewam. Nie interesuje mnie forum, a serwer więc w małej mierze mam prawo wyrażać zdanie co myślę o niektórych wspaniałych "pomysłach" na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 22 Grudnia 2015 #369921 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Head Admin / Opiekun Sieci: @EvOSuper Admin: @Malu Moderator: @nynekOpiekun Serwera: @ Ania Admin Techniczny: @ MichaSiuModerator TS3: Master UnBan Team: @ SilverkaGrafik: Desire`Redaktor: NeQ Recenzent: @dzejki Redaktor FP: @Missia AMXX SUPPORT: @ LubeAdmin Serwera: @KreatywnyAli !!!!! Tyle od Shotera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 22 Grudnia 2015 #369933 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Masz sporo racji, tutaj jest tak albo się udzielasz, pucujesz i pokazujesz z najlepszej strony - zostaniesz wyróżniony albo olewasz i przyglądasz głupocie - jesteś nikim. Niestety ręka, rękę myje a to, że sieć dla niektórych jest walką o ZŁOTE KALESONY niech zostanie jego indywidualną ambicją koledzy i przyjaciele serwerowni Przepraszam bardzo nie miałam pojęcia, że wyrażanie własnej opini i krytyka jest tutaj karygodna, a co gorsza ja poczuję się niedocenianą, nie otrzymując odpowiedniej ilości głosów aby zostać wyróżnioną lub nagrodzoną. Ubolewam. Nie interesuje mnie forum, a serwer więc w małej mierze mam prawo wyrażać zdanie co myślę o niektórych wspaniałych "pomysłach" na tym forum. //// Wybaczcie mały offtop. Ludzie roku to zwykła zabawa w wyróżnienia, która w głębszym rozrachunku nic nie wnosi, jest się o co oburzać? Mnie nie interesuje, kto zostanie wybrany przez ludzi, wziąłem udział w forumowym konkursie, ażeby dołożyć cegiełkę, po prostu by się coś działo. Wiadomo, że zawsze zostają wybierane osoby bardziej popularne, często to nie są te, które najwięcej pracują, ale czy jest coś w tym złego? Jest to wirtualna sieć, wszystko co tutaj znaczy parę pikseli. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 23 Grudnia 2015 #370030 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Konkurs - zabawa dotyczy całego roku, tradycją jednak się stało, że nie każdy potrafi docenić ludzi za pierwsze półrocze. Przecież nikt nie potraktuje poważnie głosów osób, których w pierwszej połowie roku nie było na sieci. Najwięcej zbierają Ci, którzy w ostatnim okresie wykazywali największą aktywność. Jestem prostym przykładem osoby, która nie zasługiwała na kilka wyróżnień w pierwszym głosowaniu w tym roku. Tak się wtedy złożyło, że pomagałem na sieci kilka tygodni przed konkursem. Pomimo tego nie doceniono osób zaangażowanych w rozwój sieci z początkiem nowego roku. Tak będzie zawsze. Głosowanie nie jest miarodajne, każda w miarę bystra osoba dobrze o tym wie. Mimo wszystko nikt nie powinien czuć urazy, jak wspomniałem - to zwykła zabawa. Normalną rzeczą jest, że każdy faworyzuje tych, z którymi ma najlepszy kontakt. Ci, którzy powinni, znają najbardziej wartościowe osoby na sieci i dla sieci. Mam nadzieję, że takie osoby są nagradzane w znacznie konkretniejszy sposób. O to bynajmniej staraliśmy się z aquaxem i Consecuente, gdy w trójkę prowadziliśmy sieć. Zresztą na chuj drążyć temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 23 Grudnia 2015 #369610 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Head Admin / Opiekun Sieci: EvO Super Admin: Danke Moderator: EvO Opiekun Serwera: bydlak Admin Techniczny: Freezu UnBan Team: Livio Admin Serwera: Master (COD 200) Najzabawniejszy użytkownik forum: nynek Ważniak na Forum: bydlak Shoutbox'owy troll: More'7 Zaskakująca osoba (pozytywnie): neutron Pomocna osoba w sieci (Złote serce): EvO P.S. Fauxpas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 23 Grudnia 2015 #370135 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Head Admin / Opiekun Sieci:@ Super Admin:@@Danke:* Moderator:@@August Opiekun Serwera:@@MichaSiu Admin Techniczny:@ Moderator TS3:@@Bene UnBan Team:@@happy Grafik:@@Freezu Redaktor:@ Recenzent:@ Redaktor FP:@@Missia AMXX SUPPORT:@@Szlendi Admin Serwera:@@Mart_Verum Najzabawniejszy użytkownik forum:@@nynek Najbardziej wpływowa osoba:@@555_dni Ważniak na Forum:@@aquax Osoba z klasą:@@Jellyfish. TS'owy jajcarz:@@Bad ek` to samo co u burdela Shoutbox'owy troll:@ burdel jak co roku dla mnie Zaskakująca osoba (pozytywnie):@@Chudy dla odmiany Zaskakująca osoba (negatywnie):@@mała . Pomocna osoba w sieci (Złote serce):@@555_dni I wszyscy zadowoleni ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 23 Grudnia 2015 #370308 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Head Admin / Opiekun Sieci: n_ty Moderator: august Admin Techniczny: croxiu Grafik: desire Redaktor: dzejki Recenzent: przez odbyt Najzabawniejszy użytkownik forum: livo Najbardziej wpływowa osoba: n_ty Ważniak na Forum: aquax Osoba z klasą: spalonaPrzezAnubisa Shoutbox'owy troll: hardeq Zaskakująca osoba (pozytywnie): mart_vernum Zaskakująca osoba (negatywnie): pan deska Pomocna osoba w sieci (Złote serce): Cygan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 24 Grudnia 2015 #370743 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Head Admin / Opiekun Sieci:@EvO Super Admin:@EvO Moderator:@EvO Opiekun Serwera: Admin Techniczny: @FreezuModerator TS3:--- UnBan Team:@happy Grafik:@Itashiro Redaktor: Recenzent: Redaktor FP:@Missia AMXX SUPPORT: Admin Serwera:--- Najzabawniejszy użytkownik forum:--- Najbardziej wpływowa osoba:@Bad ek` Ważniak na Forum:@555_dni Osoba z klasą: TS'owy jajcarz:--- Shoutbox'owy troll:--- Zaskakująca osoba (pozytywnie):@MichaSiu Zaskakująca osoba (negatywnie):--- Pomocna osoba w sieci (Złote serce):@EvO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 24 Grudnia 2015 #370871 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Head Admin / Opiekun Sieci: EvOSuper Admin: Danke:*Moderator: Trik3r #URLOPOpiekun Serwera: Ania Admin Techniczny: MichaSiuModerator TS3: ----- UnBan Team: happyGrafik: Desire`Redaktor: #HardeQRecenzent: ----- Redaktor FP: Missia AMXX SUPPORT: Lube Admin Serwera: KreatywnyAliNajzabawniejszy użytkownik forum: nynek Najbardziej wpływowa osoba: 555_dni Ważniak na Forum: aquaxOsoba z klasą: Ania TS'owy jajcarz: ---- Shoutbox'owy troll: ConsecuenteZaskakująca osoba (pozytywnie): MichaSiuZaskakująca osoba (negatywnie): ---- Pomocna osoba w sieci (Złote serce): Malu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi