MamBa1999 Napisano 26 Czerwca 2018 #519818 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 Nick: MamBa Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Mialem juz admina na Multi-Head.pl [ONLY DD2] @1shot1kill.pl. Jestem doswiadczonym graczem wiec zadbam o czysta gre. Znajomość AMXX (W skali 1-10): takie mocne 7 bo mozliwe,ze czegos nie pamietam Staż w CS-sie: mialem przerwy ale z 6,7 lat na spokojnie bedzie Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Jestem osoba spokojna i bezkonfliktowa,potrafie zadbac o spokoj i czysta gre na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3H czasami nawet 6-7h Kontakt: Steam MamBa^^ Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Mamba/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 26 Czerwca 2018 #519826 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 Widzę, że ciągnie wilka do lasu Jestem na TAK! Gracz spełnia wymagania bez dwóch zadań. Miał tu admina i nie przypominam sobie aby przegiął pałkę. Nie trzeba zapewniać, że sobie poradzi więc nie będę lał wody w temacie. SUNN. i MamBa1999 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mystiq' Napisano 27 Czerwca 2018 #519834 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 Mi także obiło się o uszy, że pełnił już tutaj tą funkcję. Ogarnia grę, wiochy nie robi, jestem na TAK :). MamBa1999 i SUNN. dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 27 Czerwca 2018 #519860 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 Jestem na tak. Gracz kulturalny. Doświadczony. Czego chcieć więcej. Jedyny poważny minus to to że za często mnie zabija ale się odgryzam. MamBa1999 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 27 Czerwca 2018 #519889 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 Z tego co pamietam to miałem przyjemność grać z Tobą już wcześniej i żadnych zastrzeżeń nie mam, więc jestem na tak, wszystkie wymagania spełniasz, kultura na miejscu, jesteś ogarnięty w tym temacie, wiec admin sie należy PS. Masz głos na + od najlepszego, byłego admina DD2 #1 ( @~Czarna~ potwierdzi, że najlepszy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 29 Czerwca 2018 #520080 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi