cover Napisano 29 Czerwca 2018 #520145 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 (edytowane) Witam mój problem polega na tym,że chcę wejść na serwer ale mnie wyrzuca z powodu "Nieprawidłowe hasło" a hasła nie zakładałem wszystkie premki jakie mam to na sid czy jest to możliwe,że ktoś włamał mi się na nick i założył hasło ?? @SUNN. @HardeQ Edytowane 29 Czerwca 2018 przez cover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 29 Czerwca 2018 #520147 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 @cover może zacznijmy od podstawowych informacji - na jakim nicku wbijasz na serwer? Bo jedyne kicki które widzę to na nicku "Cover 'comeback" na którym są aktywne 3 usługi na nick + hasło (ważność usług kończy się dzisiaj około 21:35 - zostały zakupione wczoraj na 1 dzień). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cover Napisano 29 Czerwca 2018 Autor #520151 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 (edytowane) @SUNN. Dokładnie na tym nicku tylko wczoraj nie kupowałem żadnej usługi wgl na serwer nie wchodziłem od tygadnia brak czasu Edytowane 29 Czerwca 2018 przez cover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 29 Czerwca 2018 #520154 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 @cover nie masz rezerwacji nicku więc najwidoczniej ktoś Ci go zajął. M.in. dlatego została dodana taka opcja w /sklepsms. Usługi właśnie wygasły więc powinieneś już móc wejść na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cover Napisano 29 Czerwca 2018 Autor #520156 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 (edytowane) @SUNN. Kurcze ale takie wkradanie się komuś na nick powinno być karane nadal nie mogę wejść proszę coś z tym zrobić Edytowane 29 Czerwca 2018 przez cover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 29 Czerwca 2018 #520158 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 @cover musi się mapa zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 30 Czerwca 2018 #520186 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Jeśli nie grałeś w okolicy 17 wczoraj, to ktoś był na twoim nicku przez chwilę, lecz nie odnotowałem opcji, że to podszywka. @cover na codzie jesteś dość rozpoznawalny, załóż sobie stałe hasło na nick żeby sytuacje się nie powtarzały. Uderz do któregoś z s@ albo tego gagatka wyżej. Temat raczej wyjaśniony. Edytowane 30 Czerwca 2018 przez HardeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 30 Czerwca 2018 #520187 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi