PsYcI-I0 Napisano 30 Czerwca 2018 #520294 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Nick: <PsYcI-IO;!.Wiek: 19Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na serwerze zombie mod Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 da się ogarnąć XDStaż w CS-sie: 5 lat z przerwami (serwer: wcześniej grałem na innym nicku to mam 3 miechy na tym mam 2 )Steam / NonSteam: Steam mam mało korzystam,gram nonsteamDlaczego Ty: Czasami zdarza się ,że biega wh/aim to ludzie na spec uciekają albo z serwera ,latają wyzwiska/obrazy,brak celi mapy to odstrasza graczy jak nie ma admina Dlatego chciałbym pomóc adminom w ogarnięciu serwera i trzymania porządku.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależy kiedy (wakacje/praca/dziewczyna) ale tak z 2h da sie w dzień wyrobić Kontakt: TS3/Skype/FB (wszystko pv)Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/<PsYcI-IO%3B!./91.224.117.52:27140/ Edytowane 30 Czerwca 2018 przez PsYcI-I0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jopek123 Napisano 1 Lipca 2018 #520361 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 Jestem na TAK +wiek +ogarnięty +AMXX +Pomocny +Często na serwie Myślę że da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedCatPL Napisano 1 Lipca 2018 #520373 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 Jestem na TAK! +Wiek +AMXX +Pomocny +Kulturalny +GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Lipca 2018 #522131 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Podanie troszkę już leży. Aktywność była, tylko przez ostatnie dni coś tam się stało. Mam nadzieję, że jak przyjmę podanie, to wróci do normy Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Lipca 2018 #522132 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi