KHRYST4L Napisano 2 Lipca 2018 #520438 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 Witam. Mam problem z wejściem na serwer cod 400. Pisze loading... a potem wyskakuje "FAILED TO CONTACT GAME SERVER" jeszcze kilka dni wstecz działało bez problemow. Proszę o pomoc bo nie nie mam do tego siły, odinstalowywałem cs i steam i zainstalowałem nie pomogło nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 2 Lipca 2018 #520486 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 @KHRYST4L podaj nick i SteamID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 8 Lipca 2018 #521213 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Z tego co widzę to chłop już gra normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 8 Lipca 2018 #521214 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi