Rudaaaa Napisano 2 Lipca 2018 #520471 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 Twój nick podczas gry: Rudaa Godzina, data zdarzenia: 02.07.2018r., godzina 18:50 Mapa: --- STEAM_ID / IP: [STEAM_2:0:137380974] 195.117.211.102:27005 Uzasadnienie: Ostatnio chcąc wejść na serwer wyskoczyło mi, że zostałam zbanowana. Sprawdziłam na stronce i okazało się, że ban jest z 10 lutego, a nick, na którym jest ban nie należy do mnie. Z początku myślałam, że to tylko jakiś błąd, ponieważ wcześniej cały czas mogłam grać normalnie, tylko teraz wyskoczyło mi o tym banie. Server # 28 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : barwy wwwe [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1741147069 ' [AMXBans] Your IP : ' 195.117.211.102 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lipca 2018 #520472 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 Zresetuj router i daj znać czy możesz wejść na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudaaaa Napisano 2 Lipca 2018 Autor #520481 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 Próbowałam już, nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudaaaa Napisano 2 Lipca 2018 Autor #520506 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 Dalej nie mogę. Jeśli chcę wejść na swój nick to wyskakuje, że nieprawidłowe hasło. Natomiast, gdy zmienię nick jest napisane, że jestem zbanowana. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : barwy wwwe [AMXBans] Reason : ' Cheatujesz [WYJASNIJ] Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1741147069 ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_!.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_!-bigger.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_i.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_i-bigger.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_skulls.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_ne.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_nw.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_se.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_sw.tga' Error: server failed to transmit file 'resource/TutorScheme.res' Error: server failed to transmit file 'resource/UI/TutorTextWindow.res' Kicked : You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipca 2018 #520530 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2018 Banów z SID'a nie ściągamy, w celu uzyskania UB zapraszam do zrobienia 50 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipca 2018 #520531 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi