Karolak Napisano 2 Lipca 2018 #520488 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 Witam. Jestem tu nowy więc jak nie ten dział itp to proszę jakiegoś dobrego moderatora/admina żeby przeniósł tam gdzie trzeba. A teraz jak w temacie. Jest tak, że wchodzę sobie na jakikolwiek serwer prócz 'deathmatch' w C.S 1.6 NS i wszystko elegancko dopuki nie nacisnę jakiegoś klawisza po za WSAD'em. Zrobiło się to od kiedy dodałem jeden z serwerów do ulubionych. Nie pytajcie, który bo nie mam pojęcia. Nie zaczęło się to dopuki nie zresetuje gry. Miał ktoś podobny problem albo widział ktoś coś takiego? Nigdy sam w bindowanie klawiszy się nie bawiłem więc nieudana jakaś próba odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 2 Lipca 2018 #520491 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 @Karolak sam tych bindów nie musisz dodawać. Wystarczyło że wbiłeś na serwer, który dodaje takie bindy. Sprawdź config i userconfig. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OseRaN Napisano 2 Lipca 2018 #520502 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 Też tak miałem polecam wpiać w konsoli " unbind all " Karolak dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 2 Lipca 2018 #520503 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 Zgraj sobie jakiś podstawowy config z internetu, swój usuń, a pobrany wrzuć w csstrike. Jeśli miałeś jakieś swoje bindy to je tam dorzuć i sprawa załatwiona. Takie coś to stara zagrywka, dużo ukraińskich serverów to wciąż praktykuje. Karolak dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolak Napisano 3 Lipca 2018 Autor #520514 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2018 Ok. Pomogło unbindall. Dzięki ludzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 4 Lipca 2018 #520667 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi