baqu Napisano 3 Lipca 2018 #520658 Napisano 3 Lipca 2018 Nick: .baqu. Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Prawie rok Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 2 Lata (+8 lat NON STEAM) Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Dlaczego ja ? Ponieważ przesiaduje wieczory na tym serwerze i co chwila widzę jakiegoś cheater'a , pomimo iż zgłaszam go na u@ nie ma reakcji myślę że przydam się na tym serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 godziny Kontakt: Steam, Facebook (mogę również pozakładać GG , Whatsapp , Discord jestem na to otwarty ) Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/.baqu./80.72.40.110:27020/ PS: Może i nie mam przegranych 30H ale na serwerze siedzę często a admina chyba nie widziałem Jestem też kulturalny i dojrzały , staram się nie wdawać w kłótnie czy dyskusje , oczywyście przyznam się że z paroma graczami był zatarg. Kiedyś byłem adminem na serwerze DM + CSGOMOD na multi-headzie doświadczenie mam spore. Dziękuję
n00ne Napisano 11 Lipca 2018 #521588 Napisano 11 Lipca 2018 (edytowane) Na nie -Doświadczenie w byciu adminem: "prawie rok" - to mówi samo za siebie... -Jak sam mówisz grasz tylko w nocy, a admin musi być aktywny też w dzień +- czas gry +- wiek, wątpię, że masz 17lat skoro podanie jest napisane gdyby pisał to jakiś pierwszy lepszy 10latek... EDIT: -----WYPOWIEDŹ POD PODANIEM jak dla mnie podanie powinno być zamknięte przez to... Edytowane 11 Lipca 2018 przez n00ne
baqu Napisano 11 Lipca 2018 Autor #521619 Napisano 11 Lipca 2018 3 godziny temu, n00ne napisał: Na nie -Doświadczenie w byciu adminem: "prawie rok" - to mówi samo za siebie... -Jak sam mówisz grasz tylko w nocy, a admin musi być aktywny też w dzień +- czas gry +- wiek, wątpię, że masz 17lat skoro podanie jest napisane gdyby pisał to jakiś pierwszy lepszy 10latek... W sumie do pierwszych trzech to masz racje. Wiek możemy zweryfikować przez fb
n a t a n i e l Napisano 12 Lipca 2018 #521735 Napisano 12 Lipca 2018 (edytowane) Jestem za okresem próbnym niech pokaże na co go stać. +/- Aktywność +Doświadczenie PS: @n00ne Nie gram na pewno na tym serwerze wiec po co się wypowiadasz? Żeby nabić posty? @VisTeR.' @SUNN. Możesz sprawdzić czy nie jest przypadkiem Multi Konto Tego gościa @Shockn bo coś mi tu śmierdzi że koleś założył konto wczoraj i od razu się w tym podaniu wypowiedział myślę że @Shonck to jest @baqu i założył sobie konto być dać "Tak" w podaniu. Edytowane 21 Lipca 2018 przez dejvo1 Osadzenie o multi konto
Shockn Napisano 20 Lipca 2018 #522691 Napisano 20 Lipca 2018 Witam. Ja osobiście jestem na TAK. Gram na waszym serwerze bardzo często o różnych porach i widzę tylko 1 admina na serwerze wieczorem . To jest zdecydowanie za mało i uważam że przyda się pomoc ponieważ odpalonych gości to tam widać co chwilę . Co do baqu to jest bardzo pozytywny i ogarnięty człowiek miałem z nim admina na innym nicku na starym dm csgo modzie i nie miałem zastrzezen. Ma doświadczenie w tych sprawach . Więc myślę że możecie mu dać szansę pozdrawiam ?? n a t a n i e l dodał reakcję 1
SUNN. Napisano 25 Lipca 2018 #523210 Napisano 25 Lipca 2018 O matko, czemu to tak wisi >.< Podeślij SID na PW (ewentualnie nick+hasło).
SUNN. Napisano 25 Lipca 2018 #523212 Napisano 25 Lipca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
1
1
Popularne Dni
11 Lip
2
25 Lip
2
3 Lip
1
12 Lip
1
Najaktywniejsi w tym temacie
SUNN. 2 posts
baqu 2 posts
n a t a n i e l 1 post
n00ne 1 post
Popularne Dni
11 Lip 2018
2 posts
25 Lip 2018
2 posts
3 Lip 2018
1 post
12 Lip 2018
1 post
Popular Posts
Shockn
Witam. Ja osobiście jestem na TAK. Gram na waszym serwerze bardzo często o różnych porach i widzę tylko 1 admina na serwerze wieczorem . To jest zdecydowanie za mało i uważam że przyda się