baqu Napisano 3 Lipca 2018 #520658 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2018 Nick: .baqu. Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Prawie rok Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 2 Lata (+8 lat NON STEAM) Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Dlaczego ja ? Ponieważ przesiaduje wieczory na tym serwerze i co chwila widzę jakiegoś cheater'a , pomimo iż zgłaszam go na u@ nie ma reakcji myślę że przydam się na tym serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 godziny Kontakt: Steam, Facebook (mogę również pozakładać GG , Whatsapp , Discord jestem na to otwarty ) Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/.baqu./80.72.40.110:27020/ PS: Może i nie mam przegranych 30H ale na serwerze siedzę często a admina chyba nie widziałem Jestem też kulturalny i dojrzały , staram się nie wdawać w kłótnie czy dyskusje , oczywyście przyznam się że z paroma graczami był zatarg. Kiedyś byłem adminem na serwerze DM + CSGOMOD na multi-headzie doświadczenie mam spore. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n00ne Napisano 11 Lipca 2018 #521588 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 (edytowane) Na nie -Doświadczenie w byciu adminem: "prawie rok" - to mówi samo za siebie... -Jak sam mówisz grasz tylko w nocy, a admin musi być aktywny też w dzień +- czas gry +- wiek, wątpię, że masz 17lat skoro podanie jest napisane gdyby pisał to jakiś pierwszy lepszy 10latek... EDIT: -----WYPOWIEDŹ POD PODANIEM jak dla mnie podanie powinno być zamknięte przez to... Edytowane 11 Lipca 2018 przez n00ne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baqu Napisano 11 Lipca 2018 Autor #521619 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 3 godziny temu, n00ne napisał: Na nie -Doświadczenie w byciu adminem: "prawie rok" - to mówi samo za siebie... -Jak sam mówisz grasz tylko w nocy, a admin musi być aktywny też w dzień +- czas gry +- wiek, wątpię, że masz 17lat skoro podanie jest napisane gdyby pisał to jakiś pierwszy lepszy 10latek... W sumie do pierwszych trzech to masz racje. Wiek możemy zweryfikować przez fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejvo1 Napisano 12 Lipca 2018 #521735 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 (edytowane) Jestem za okresem próbnym niech pokaże na co go stać. +/- Aktywność +Doświadczenie PS: @n00ne Nie gram na pewno na tym serwerze wiec po co się wypowiadasz? Żeby nabić posty? @VisTeR.' @SUNN. Możesz sprawdzić czy nie jest przypadkiem Multi Konto Tego gościa @Shockn bo coś mi tu śmierdzi że koleś założył konto wczoraj i od razu się w tym podaniu wypowiedział myślę że @Shonck to jest @baqu i założył sobie konto być dać "Tak" w podaniu. Edytowane 21 Lipca 2018 przez dejvo1 Osadzenie o multi konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shockn Napisano 20 Lipca 2018 #522691 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Witam. Ja osobiście jestem na TAK. Gram na waszym serwerze bardzo często o różnych porach i widzę tylko 1 admina na serwerze wieczorem . To jest zdecydowanie za mało i uważam że przyda się pomoc ponieważ odpalonych gości to tam widać co chwilę . Co do baqu to jest bardzo pozytywny i ogarnięty człowiek miałem z nim admina na innym nicku na starym dm csgo modzie i nie miałem zastrzezen. Ma doświadczenie w tych sprawach . Więc myślę że możecie mu dać szansę pozdrawiam ?? dejvo1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 25 Lipca 2018 #523210 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 O matko, czemu to tak wisi >.< Podeślij SID na PW (ewentualnie nick+hasło). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 25 Lipca 2018 #523212 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi