KubasoNNN Napisano 7 Lipca 2018 #521156 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2018 (edytowane) Nick: KubasoN Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Brak Znajomość AMXX (W skali 1-10): 1 Staż w CS-sie: 10 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Uważam iż, jestem odpowiednią osobą ponieważ, mógłbym dawać przykład innym graczom oraz wspomóc walkę z cheaterami Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok. 2h Kontakt: Steam https://steamcommunity.com/id/Soltyl3l3lele/ Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/KubasoN/80.72.40.110:27008/ Edytowane 7 Lipca 2018 przez KubasoNNN Piecyk dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Lipca 2018 #521157 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2018 (edytowane) +wiek +steam +gt +zgłasza u@ + dobry kontakt steam ( pisze że jest cziter i się nie myli) amx+/- nie zna ale da się to ogarnąć (sam tutaj jak składałem 1 raz podanie nic nie wiedziałem o amx 3 dni i opanowane pomoge mu jc :) +znajomość reg zna już go łapnoł bana za sg ale poznał reg +mało adminów +kultura Sumując duże tak :) myślę że znajdzie się w naszym gronie,jest miły ma dużo zalet a amx to się nauczy :) Powodzenia ;)))))))))) Podanie leży prawie tydz czasu a adminów brakuje na 200 śpicie ? Edytowane 13 Lipca 2018 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaLo HaLo Napisano 7 Lipca 2018 #521186 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2018 Jetem na tak -wiek -czas -konta -mało adminów powodzonka życz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 8 Lipca 2018 #521286 Weteran MH Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Śmiało można mu dać admina. + zgłasza na u@ + regulamin zna + spokojny, pomocny, nie widziałem aby był z nim jakiś problem Co do amxx to menu i tak robi wszytko, wystarczy umiejętność czytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 11 Lipca 2018 #521541 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 (edytowane) Wszystkiego idzie się nauczyć mam tu namyśli AMXX tutaj widzę tylko minus a tak to jestem na Tak Edytowane 11 Lipca 2018 przez Salezian44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nethall Napisano 13 Lipca 2018 #521771 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2018 Ja niestety jestem na DUŻE NIE! Ten gracz wgl nie zna regulaminu (no przyznam, że ja rowniez nie jestem swiety), ale to co on robi na serwerze zwlaszcza na mapie fy_pool_day przechodzi ludzkie pojęcie. Nawet runda sie nie zaczela to on juz wali rakiete na respa, predatory i airstrike na respa przed czasem... Jak sie wygeneruje demko z tej mapy to edytuje komentarz i dam linka i sobie obejrzycie jak ten gracz sie zachowuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecyk Napisano 13 Lipca 2018 #521778 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2018 Dawać go , brakuje adminów!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Lipca 2018 #521784 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2018 (edytowane) 6 godzin temu, nethall napisał: Ja niestety jestem na DUŻE NIE! Ten gracz wgl nie zna regulaminu (no przyznam, że ja rowniez nie jestem swiety), ale to co on robi na serwerze zwlaszcza na mapie fy_pool_day przechodzi ludzkie pojęcie. Nawet runda sie nie zaczela to on juz wali rakiete na respa, predatory i airstrike na respa przed czasem... Jak sie wygeneruje demko z tej mapy to edytuje komentarz i dam linka i sobie obejrzycie jak ten gracz sie zachowuje. jak pokażesz mi dowód to przyznam Ci racje jakoś jak grałem z nim tego nie zauwazyłem dałeś demko bez rozpiski oglądałem je wyrywkowo i nie zauważyłem takiej akcji jeśli nawet jest to wierz mi że celowo tego nie zrobił znam go dlatego będę po jego stronie sam wiesz że jest mało admów jeśli popełni błąd jak wcześniej mając adma na okresie próbnym to lipa i tyle daj mu szanse pozdro Edytowane 13 Lipca 2018 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nethall Napisano 13 Lipca 2018 #521787 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2018 47 minut temu, Sesio napisał: jak pokażesz mi dowód to przyznam Ci racje jakoś jak grałem z nim tego nie zauwazyłem Prosze bardzo http://d1.hltv.org.pl/srv23580/HLTV-1807131530-fy_pool_day.dem.zip juz na poczatku rundy puszczal po 2-3 sekundach rakiety na respa ktore czasami 2-3 osoby zabijaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 15 Lipca 2018 #521919 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2018 Zapoznaj się z tematami w działach admina (ogólnym i COD 200) ;] Podaj dane do admina na PW (nick+hasło/SteamID). I pamiętaj że admin ma być wzorem, więc regulamin musisz znać na wyrywki oraz oczywiście go przestrzegać. W przypadku złamania zasad konsekwencje będą sroższe niż tylko ewentualny ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 15 Lipca 2018 #521922 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi