Symahii Napisano 8 Lipca 2018 #521243 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Witam nie wiem czy piszę w odpowiednim temacie ale nie widziałem innego, chciałbym zgłosić gracza o nicku MrDawide wszystko działo się na mapie Cs_assault o godzinie 13:10 2018-07-08 gracz o nicku MrDawide grał z koleżanką Rudaa jak zostawali oni sami na mapie to przedłużali grę chodzili obok siebie a potem MrDawide robił ruletkę perków i wydropił mu rehabilizator czy coś takiego i zaczął mnie tym rehabilizatorem podnosić a rudaa nabijała sobie fragi myslę że to jest zachowanie na bana co najmniej 2 tygodnie niestety nie mam świadków ale HLTV było na serwerze więc wszystko jest zarejestrowane na HLTV to tyle z mojej strony liczę na wypowiedz MrDawide Dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Symahii Napisano 8 Lipca 2018 Autor #521250 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Hltv to dowód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDawide Napisano 8 Lipca 2018 #521258 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Może porozmawiamy kolego o Twoim zachowaniu? https://www74.zippyshare.com/v/6hmGkTiH/file.html Dodam, że na mikro cały czas mnie obrażałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Symahii Napisano 8 Lipca 2018 Autor #521259 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Obrażałem cie bo nie lubie takiego gówna które przedłuża mapy i przeszkadza w grze a i dodam też że ty sam mnie obrazałeś klqs dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 8 Lipca 2018 #521264 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 (edytowane) @Symahii Zachowaj kulturę i dostosuj sie do wzoru inaczej temat wyląduje w koszu. // Brak wzoru. Edytowane 10 Lipca 2018 przez Bezzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 10 Lipca 2018 #521445 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi