n00ne Napisano 11 Lipca 2018 #521582 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 (edytowane) Nick: no oneWiek: 17Doświadczenie (w byciu adminem): duże, nie raz miałem admina, a mało tego miałem swój serwer...Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8Staż w CS-sie: 8latSteam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Ponieważ jest mega dużo haxów, a widać, że administracja ma to gdzieś. Gram na tym serwerze ok 2,5tyg. i admina widziałem może ok 4razy...Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok 3godz(normalnie więcej tylko jestem na wyjeździe i nie gram tak za długo)Kontakt: Steam, Pw, GG, FacebookLink do GameTracker'a: GT się popsuło i nie liczy mi w ogóle minut... jak się naprawi to podam linka, ale z czystym sercem mogę powiedzieć, że na serwerze przegrałem ok 2-3dni Edytowane 11 Lipca 2018 przez n00ne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiimsinek Napisano 11 Lipca 2018 #521594 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 Niestety NIE ---GT <JEGO GT>, +wiek +amxx Mordeczko na serwerze jest mało adminów ale to nie zmienia tego, że jeżeli nie masz ok. 30h to Cie przyjmą. @VisTeR.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n00ne Napisano 11 Lipca 2018 Autor #521635 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 @hiimsinek ale ja nie mówię, żę mnie przyjmą. Tylko GT nie działa i nie liczy mi minut, czasami jest tak, że widać, że mam przegrane 10h czasami 30min. czasami nawet 30h, po prostu GT się popsuło, nie moja wina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemon_Haze Napisano 11 Lipca 2018 #521636 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anony Napisano 11 Lipca 2018 #521646 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 Próba +wiek +doświadczenie +amxx +staż w cs --GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 11 Lipca 2018 #521648 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi