B0Y T3AM Stefan. Napisano 13 Lipca 2018 #521772 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2018 Cześć, jestem tu nowy. Mam problem, mianowicie widzę, Multi-Head.pl w sumie ciekawa nazwa, wchodzę widzę CS:GO Mod, są gracze, więc w sumie, czemu nie?! Pobieram i wszystko pięknie, wchodzę a tu ban na nicku którego nawet dotychczas nie znałem, "Strzelam Scany Przez 3 Sciany" czy cos, bardzo możliwe że to mój sąsiad bo mamy to samo IP, można to jakoś załatwić? Fajnie by było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 13 Lipca 2018 #521792 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2018 Zastosuj się do wzoru. Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 16 Lipca 2018 #522044 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 brak wzoru oraz zainteresowania zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 16 Lipca 2018 #522045 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi