Kempes # Napisano 15 Lipca 2018 #521943 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2018 Witam, miałem już kiedyś podobną sytuacje, a mianowicie gdy chce wejść na serwer COD 400 (na którym mam admina), wyskakuje komunikat "nieprawidłowe hasło", problem pojawił się po zakupie VIP'a i wpisaniu nowego hasła. Przez przypadek pierwszy raz wpisałem setifno _pw "hasło", zamiast setinfo _ss "hasło", a tamego nie "pw" za Boga nie mogę sobie przypomnieć, proszę o pomoc :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempes # Napisano 15 Lipca 2018 Autor #521944 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2018 Można zamknąć temat, po kilku próbach wpisania hasła się udało. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 15 Lipca 2018 #521945 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi