Jeyzzix Napisano 18 Lipca 2018 #522424 Udost臋pnij Napisano 18 Lipca 2018 Nick: JAMZZEEEEEEEEEEEEE Wiek: 25 lat STEAM_ID:聽STEAM_0:1:128942784 Link do BanID:聽聽http://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:128942784Do艣wiadczenie w ocenianiu: 2 lata prowadzi艂em w艂asny projekt rosyjsko j臋zyczny. Do艣wiadczenie jako admin聽3 lata. Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Tak, na serwerze 2 razy, ale dostawa艂em unban, bo nie korzystam z oprogramowania dodatkowe a tylko dobrze gram =) Dlaczego Ty?: Bo jestem do艣wiadczonym graczem i adminem i rozr贸偶niam kiedy cz艂owiek dobrze gra, a kiedy korzysta z oprogramowania.聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Do 1 godz. Je偶eli banuje kogo艣 to ci膮gle jestem na forumie 偶eby sprawdza膰 ss'y. Miesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie): Tak Dwumiesi臋czny sta偶 na forum: (Tak/Nie): Nie Co艣 od siebie: Gram tylko na Pa艅stwa projekcie, gram po 3-4 godz. dziennie. Proponuj臋 swoj膮 pom贸c聽聽w zachowaniu czysto艣ci na serwerze, bo jestem do艣wiadczonym graczem i adminem. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Ripton Napisano 18 Lipca 2018 #522431 Udost臋pnij Napisano 18 Lipca 2018 Nie spe艂niasz wymaga艅. Rejestracja we wtorek. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Ripton Napisano 18 Lipca 2018 #522432 Udost臋pnij Napisano 18 Lipca 2018 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi