Jeyzzix Napisano 18 Lipca 2018 #522424 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 Nick: JAMZZEEEEEEEEEEEEE Wiek: 25 lat STEAM_ID: STEAM_0:1:128942784 Link do BanID: http://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:128942784Doświadczenie w ocenianiu: 2 lata prowadziłem własny projekt rosyjsko języczny. Doświadczenie jako admin 3 lata. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak, na serwerze 2 razy, ale dostawałem unban, bo nie korzystam z oprogramowania dodatkowe a tylko dobrze gram =) Dlaczego Ty?: Bo jestem doświadczonym graczem i adminem i rozróżniam kiedy człowiek dobrze gra, a kiedy korzysta z oprogramowania. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Do 1 godz. Jeżeli banuje kogoś to ciągle jestem na forumie żeby sprawdzać ss'y. Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): Tak Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie): Nie Coś od siebie: Gram tylko na Państwa projekcie, gram po 3-4 godz. dziennie. Proponuję swoją pomóc w zachowaniu czystości na serwerze, bo jestem doświadczonym graczem i adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 18 Lipca 2018 #522431 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 Nie spełniasz wymagań. Rejestracja we wtorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 18 Lipca 2018 #522432 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi