Stinger Napisano 20 Lipca 2018 #522611 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Twój nick podczas gry: StingerGodzina, data zdarzenia: TerazMapa: Italy bodajżeSTEAM_ID / IP: Nie wiem, ale to link do bana http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=34044Uzasadnienie: Typ się do mnie przyczepił, nie dociera do niego że nie mam ochoty z nim pisać, napisałem że nie mam ts'a i nie wejde bo mi spamuje a on mi daje bana za podszywke której nie ma bo mam rezerwacje... przegięcie po całości. Wyciągnijcie od niego konsekwencje. I czekam na jak najszybszy UnBan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 20 Lipca 2018 #522612 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 @Stinger Co taki zły... Nie opisywałeś to chłopak pomyślał ,że to podszywka... Wejdzie ktoś z UB team to ub dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stinger Napisano 20 Lipca 2018 Autor #522613 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Salezian ale jak odpisałem na u@ żeby się odczepł wreszcie bo nie mam ts'a to wtedy mnie zbanował... jak już odpisałem że nie mam ts'a i nie wejde to wtedy dostałem bana... całkowite nie powiem co... poza tym dobrze wiedział że mam REZERWACJE.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 20 Lipca 2018 #522614 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Nie wiedział ,że masz rezerwacje dopiero od mnie się dowiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stinger Napisano 20 Lipca 2018 Autor #522615 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Wiedział. Sam mu mówiłem z tydzień temu i doskonale wiedział że zrobiłem rezerwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 20 Lipca 2018 #522620 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 @Squbany Praga zapraszam z wyjaśnieniami, a całą resztę proszę o powstrzymanie się od zbędnych komentarzy, w innym przypadku kolejne takie posty będą odpowiednio nagradzane. @VisTeR.' oznaczam profilaktycznie. Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squbany Praga Napisano 20 Lipca 2018 #522621 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 3 minuty temu, aureox napisał: @Squbany Praga zapraszam z wyjaśnieniami, a całą resztę proszę o powstrzymanie się od zbędnych komentarzy, w innym przypadku kolejne takie posty będą odpowiednio nagradzane. @VisTeR.' oznaczam profilaktycznie. Gracz Stinger. Nie wiedzialem ,ze ma rezerwacje pisalem do niego by sie zglosil a on nic wiec dalem bana na poltoragodziny mogl napisac ze to on a napisal dopiero po fakcie dokonanym oto demko : https://www102.zippyshare.com/v/LZf3Osqq/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 20 Lipca 2018 #522622 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi