Natsu Dragneel Napisano 30 Lipca 2018 #523731 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 (edytowane) Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Signature Tematyka: Fairy Tail (Natsu) Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): - Kolorystyka: Grafik bedzie wiedzial Rozmiar:600x250 Napis: Natsu Inne uwagi: - Edytowane 30 Lipca 2018 przez Wнo αм ι? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
02414 Napisano 1 Sierpnia 2018 #523914 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) może się spodoba ,może nie ale starałem się bo wiem jak bardzo liczysz na jakość prac C: ps. mogę jeszcze zmienić napis jak nie będzie Ci odpowiadał Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez Aczej <3 Natsu Dragneel dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 1 Sierpnia 2018 Autor #523923 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) Godzinę temu, Aczej napisał: może się spodoba ,może nie ale starałem się bo wiem jak bardzo liczysz na jakość prac C: ps. mogę jeszcze zmienić napis jak nie będzie Ci odpowiadał Troszke nie w moim stylu, ale lap plusa za checi :p Zdaje sobie sprawe, ze to trudna tematyka Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez Wнo αм ι? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 1 Sierpnia 2018 #523932 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) Dam jak na razie pierwszą, którą skończyłam, a że mam jeszcze kilka renderów, to wrzucę resztę jak skończę Oczywiście .psd zapisane to mogę zmieniać jak leci /// Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez .:Aga:. Natsu Dragneel i Bezzi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ginekolog. Napisano 4 Sierpnia 2018 #524151 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 Natsu Dragneel dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 5 Sierpnia 2018 Autor #524224 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 (edytowane) W dniu 1.08.2018 o 16:30, .:Aga:. napisał: Dam jak na razie pierwszą, którą skończyłam, a że mam jeszcze kilka renderów, to wrzucę resztę jak skończę Oczywiście .psd zapisane to mogę zmieniać jak leci /// Zdecydowanie najlepiej Ci poszlo z tematyka Jedyna rzecz do ktorej moge sie przyczepic to wtopienie renderow Jesli wtopilabys bardziej render, przyciemnila troszke natsa jak i bardziej pobawila bys sie cieniami, krzywymi, balansem, gradiendami to byloby cacy #AgaNaGrafika Edytowane 5 Sierpnia 2018 przez Wнo αм ι? Werid *-* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 5 Sierpnia 2018 #524248 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 4 godziny temu, Wнo αм ι? napisał: Zdecydowanie najlepiej Ci poszlo z tematyka Jedyna rzecz do ktorej moge sie przyczepic to wtopienie renderow Jesli wtopilabys bardziej render, przyciemnila troszke natsa jak i bardziej pobawila bys sie cieniami, krzywymi, balansem, gradiendami to byloby cacy #AgaNaGrafika Cuś takiego? Natsu Dragneel dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 8 Sierpnia 2018 Autor #524641 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 W dniu 5.08.2018 o 15:19, .:Aga:. napisał: Cuś takiego? Much better, gut gut zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
02414 Napisano 8 Sierpnia 2018 #524642 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi