Pol czlowiek Napisano 2 Sierpnia 2018 #523978 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 (edytowane) Nick: pol czlowiek pol litraWiek: 18 latDoświadczenie (w byciu adminem): obecnie miałem sporą przerwe w cs 1.6 ale doswiadczenie jako admin okolo 2 latZnajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10Staż w CS-sie: z przerwami 6 latSteam / NonSteam: non steamDlaczego Ty: Chciałbym zostać adminem na tym serverze ponieważ uważam się za konsekwentną osobe oraz jestem lubiany przez graczy posiadam mikrofon oraz znam swoje zadania jako admin Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:zależy od pracy ale średnio 4 h na dzieńKontakt: Steam oraz prosze pisać na forumLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=pol+czlowiek+pol+litra Wiem że nie mam wystarczającej ilości postów, ale zależy mi na postawie admina na tym serverze ponieważ w rannych godzinach występuje spora ilość cheaterów oraz ludzi którzy nie posiadają za grosz kultury. Mogę również płacić składki co miesiąc o wysokości 10-20 zł Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania, pozdrawiam Edytowane 2 Sierpnia 2018 przez Pol czlowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi