Marshallek Napisano 3 Sierpnia 2018 #524070 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 Data zdarzenia: 03 sierpnia 2018 Nick gracza: @Hs ^ Sport - admin CS:GO #2 Dowody: https://www103.zippyshare.com/v/Pb5piiqZ/file.html - 3 screeny Świadkowie: Osoby na serwerze. Uzasadnienie: 1 - pytam się admina czy pewien gracz jest czysty (bo admin go obserwował). Powiedział, że nie - ??? 2 - mówię więc żeby go zbanował (upewniłem się że gracz odpalony). Admin napisał, żebym ja to zrobił przez stronę. (Chodzi o to, że wcześniej prosiłem admina żeby wyrzucił kogoś komu dałem bana przez stronę - bany te działają po zmianie mapy dopiero, albo jak zbanowana osoba wyjdzie) 3 - Troszkę zdenerwowany napisałem do admina żeby dał mu bana, a on po chwili uciekł> Chyba nie tak zachowuje się administrator? Mam banować za niego, bo jemu się nie chce ruszyć d*py potem na forum żeby demka rozpisać? SHIRO i sypkilopez dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 4 Sierpnia 2018 #524135 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 @Hs ^ Sport zapraszam z wytłumaczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 6 Sierpnia 2018 #524497 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 @Hs ^ Sport +1 za brak reakcji w temacie. Temat zamykam za zgodą @Anime ⚙WolfIDraV⚙ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 6 Sierpnia 2018 #524498 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi