SQNFUN Napisano 4 Sierpnia 2018 #524139 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): awatar Tematyka: teamspeak, forum Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): brak Kolorystyka: czerń, biel, błękit, granat Rozmiar: taki aby pasował na forum Napis: SQNFUN Inne uwagi: Chciałbym jakiś fajny awatar na którym koniecznie musi być małe logo MH, a tłem musi być logo teamspeak'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ginekolog. Napisano 4 Sierpnia 2018 #524148 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 4 Sierpnia 2018 Autor #524157 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 51 minut temu, Ginekolog. napisał: Brakuje tutaj zdecydowanie kolorów o które prosiłem (błękitu oraz granatu), dodatkowo nie widzę loga MH - napis jest zdecydowanie za duży i zbyt prosty. Czekam dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 6 Sierpnia 2018 Autor #524479 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Wszyscy graficy chyba na urlopie albo mają wyjebane jajca. Odświeżam i proszę również 'nieoficjalnych' grafików którym by się chciało o dodawanie swoich prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
02414 Napisano 6 Sierpnia 2018 #524491 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Przepraszam że tak późno ale miałem trochę rzeczy na głowie .Mam dla Ciebie coś takiego C: SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 6 Sierpnia 2018 Autor #524500 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Godzinę temu, DennyS napisał: Może takie coś? Szanuje że Ci się chciało ale ten awatar jest za bardzo pikselowaty, napis jest za duży oraz za bardzo wycentrowany oraz logo MH jest prawie niewidoczne (chciałbym aby napis Multi-Head.pl również był w nim zawarty) 37 minut temu, Aczej napisał: Przepraszam że tak późno ale miałem trochę rzeczy na głowie .Mam dla Ciebie coś takiego C: Całkiem spoko, na tą chwilę najlepsza praca, aczkolwiek tak jak z poprzednimi awatarami, napis SQNFUN jest za bardzo dominujący.. Jakbyś logo tsa zrobił jako tło (zamiast tych 'kryształów'), dodał czaszkę aby było 'pełne logo mh' (najlepiej wkomponowane w prawy dolny róg) byłoby spoko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
02414 Napisano 7 Sierpnia 2018 #524569 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 może coś takiego ?? @SQNFUN SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 7 Sierpnia 2018 Autor #524575 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 (edytowane) Godzinę temu, Aczej napisał: może coś takiego ?? @SQNFUN niee to mi się już w ogóle nie podoba ale jak byś mógł to usuń z poprzedniej pracy logo MH, powiększ troszeczkę logo tsa (niech te 'kryształy też będą) i dodaj napis SQNFUN tam gdzie jest teraz logo MH tylko prosiłbym aby nie było w tym przezroczystym prostokącie i powinno być ok. Z góry dzięki i wybacz że tak wybrzydzam ale już tak mam Edytowane 7 Sierpnia 2018 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
02414 Napisano 7 Sierpnia 2018 #524584 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 coś takiego ??? SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Sierpnia 2018 #524705 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 @SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 8 Sierpnia 2018 Autor #524706 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 1 minutę temu, kappa. napisał: @SQNFUN TRAGEDIA - nawet nie chce mi się pisać, co by w tym poprawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Sierpnia 2018 #524707 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 1 minutę temu, SQNFUN napisał: TRAGEDIA - nawet nie chce mi się pisać, co by w tym poprawić... Wieszz takie umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 8 Sierpnia 2018 Autor #524709 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 (edytowane) W dniu 7.08.2018 o 20:16, Aczej napisał: coś takiego ??? Jest ok, nie będę już Cię męczył, bo nic lepszego z tego nie będzie ale dzięki za zaangażowanie i całkiem możliwe że taki awatar sobie ustawię. Czekam jeszcze na ostatniego z grafików - Agę - chyba jest na urlopie... EDIT: Jednak Aga nie ma urlopu ale z jakiegoś powodu nie dodała jeszcze tutaj swojej pracy dlatego dam jej jeszcze szansę. Edytowane 8 Sierpnia 2018 przez SQNFUN Werid *-* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 11 Sierpnia 2018 Autor #524950 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 (edytowane) a zamknijcie to zlecenie wpizzdu, widać że niektórzy z grafików rangę mają tylko dla koloru, a żeby coś zrobić to wyjebane jajca. Tym samym dziękuję osobom które jednak poświęciły swój czas na zrobienie dla mnie prac. Edytowane 11 Sierpnia 2018 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
02414 Napisano 11 Sierpnia 2018 #524961 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi