ikzz Napisano 15 Sierpnia 2018 #525430 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2018 (edytowane) Wzór podania:Nick: ikzWiek: 23Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na różnych nie istniejących już serwerach , jak i na sieci Multi Head na serwerze Only DD2/INF Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7Staż w CS-sie: 12 latSteam / NonSteam: steamDlaczego Ty: Jestem ogarnięty , często przebywam na serwerze umiem odróżnić skill od czita Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: róznie w zależności od pracyKontakt:Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/ikz/80.72.40.110:27026/ Edytowane 16 Sierpnia 2018 przez ikzz Babel3k583ZEROZERO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 15 Sierpnia 2018 #525496 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2018 (edytowane) Oj ikzz ;P Mieliśmy okazje parę razy zagrać ze sobą. Nie napisałeś, jakie jest doświadczenie Twoje, ale i bez tego sobie poradzę Często widuję Cię na serwerze, potrafisz zagrać na wysokim poziomie no i jesteś bezkonfliktowy. Wszystkie te cechy przydają się u admina. Nie wdajesz się w poważne konflikty, tylko zgłaszasz, jak masz z kimś problem np. jak Cię obraża (przykład: "Jesteś je*anym aimerem i wallhakiem, masz wypie*dalać z tego serwera bo grać się nie da z cheaterem" xD) to zgłaszasz do adma. Jedyny minus to Twoje gt, ale nie skreślę Cię tylko z tego powodu przy tylu plusach i jestem na tak! Uważam, że szansa Ci się należy i możesz dołączyć do adminów FFa Godziny to w trakcie adminowania przyjdą Powodzenia! Pozdrawiam @Rekuseq Edytowane 15 Sierpnia 2018 przez Rekuseq ikzz dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Babel3k583ZEROZERO Napisano 18 Sierpnia 2018 #525870 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2018 Takiego gracza brakuje jako admina! Aktywny oraz znany i lubiany, ja znam go dużo dłużej niż gram na serwerze i osobiście uważam, że pasuje jak najbardziej. Poza tym wsparcie się przyda. Powodzenia IKZ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 23 Sierpnia 2018 #526327 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2018 Sid na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 23 Sierpnia 2018 #526328 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi