Rekuseq Napisano 15 Sierpnia 2018 #525431 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2018 (edytowane) Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Awatar na forum Tematyka: MIasto w kolorze, most, coś w tym stylu. Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Kolorystyka: Niebieskawe, zielonawe coś takiego. Rozmiar: Tak jak na forum Napis: REKUSEQ Inne uwagi: Prosiłbym aby napis był tak umiesczony tak by był widoczny. Na forum wyświetla się okrągły awatar Chciałbym aby awatar był podobny do tego co mam na yt LINK , Taka czcionka, i o to chodziło z tematyką:D Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Tło Tematyka: Tak jak tu: LINK Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Kolorystyka: Tak samo jak w awatarze wyżej. Rozmiar: Jak tło na yt Napis: REKUSEQ SUBSCRIBE FOR MORE! Inne uwagi: Napis jakoś fajnie umiejscowiony. Napis tą samączcionkąjak obecne tło na yt EDIT @.:Aga:. No okej zostańmy na podobnej tematyce, czcionka może być inna. Info też do innych grafików xD Pozdrawiam @Rekuseq Edytowane 15 Sierpnia 2018 przez Rekuseq Werid *-* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 15 Sierpnia 2018 #525497 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2018 (edytowane) Na tę chwilę zrobiłam tylko avki, mam jeszcze dwa inne rendery ale to wrzucę dopiero jutro. /// I w gwoli ścisłości, nie potrafię zrozumieć po co te zlecenie zostało w ogóle napisane, skoro w avatarze chcesz TAKĄ SAMĄ tematykę i TAKĄ SAMĄ czcionkę (a nie każdy grafik musi mieć te same czcionki, a szukanie jej jest uciążliwe). Również to samo jest z tłem - TA SAMA tematyka i napis TĄ SAMĄ czcionką co masz aktualnie Według mnie skoro chcesz TAKĄ SAMĄ czcionkę jak wcześniej, to najlepiej zgłoś się do grafika, który zrobił Ci wcześniej zlecenie (w tym przypadku @Ginekolog.). Albo skoro praktycznie avatar i banner nie będą się różnić od tych co masz aktualnie (takie jest moje mniemanie) to po co w ogóle zmieniać PRZYPOMINAM! JEST TO MOJA SUBIEKTYWNA OPINIA! /// /// Kolejne tło /// @Rekuseq jeśli chodzi o avatar to coś takiego? Edytowane 17 Sierpnia 2018 przez .:Aga:. Rekuseq i Psycholog banan dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 15 Sierpnia 2018 Autor #525500 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2018 (edytowane) W dniu 15.08.2018 o 23:00, .:Aga:. napisał: Na tę chwilę zrobiłam tylko avki, mam jeszcze dwa inne rendery ale to wrzucę dopiero jutro. /// I w gwoli ścisłości, nie potrafię zrozumieć po co te zlecenie zostało w ogóle napisane, skoro w avatarze chcesz TAKĄ SAMĄ tematykę i TAKĄ SAMĄ czcionkę (a nie każdy grafik musi mieć te same czcionki, a szukanie jej jest uciążliwe). Również to samo jest z tłem - TA SAMA tematyka i napis TĄ SAMĄ czcionką co masz aktualnie Według mnie skoro chcesz TAKĄ SAMĄ czcionkę jak wcześniej, to najlepiej zgłoś się do grafika, który zrobił Ci wcześniej zlecenie (w tym przypadku @Ginekolog.). Albo skoro praktycznie avatar i banner nie będą się różnić od tych co masz aktualnie (takie jest moje mniemanie) to po co w ogóle zmieniać PRZYPOMINAM! JEST TO MOJA SUBIEKTYWNA OPINIA! 1 praca jest okej, ale poczekamy na innych grafików: @Aczej <3 i @Ginekolog. I na tła* Edit: tła nie tapetki xD Edytowane 16 Sierpnia 2018 przez Rekuseq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
02414 Napisano 17 Sierpnia 2018 #525647 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 (edytowane) // @Rekuseq Edytowane 17 Sierpnia 2018 przez Aczej <3 Agnie_sia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 17 Sierpnia 2018 Autor #525676 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 (edytowane) Tło biere od @.:Aga:., a na avki dalej czekam @Aczej <3 i @.:Aga:. Avki bez tego tłą za nickiem i może troszkę wyżej napis Aby pasowało na forum w tym okrągu @Aczej <3 Zostaje z tłem od agi Ale czekamy na awatary @.:Aga:. Okej biere Do zamknięcia Edytowane 17 Sierpnia 2018 przez Rekuseq Werid *-* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 17 Sierpnia 2018 #525682 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi