Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:  ariadrin

IP:   31.1.137.107:27005

Data/godzina zdarzenia: 21:00 18.08.2018

Demko:   https://megawrzuta.pl/download/a50bcb1701b338fd689eaac6bd8128b9.html

Nie chce dać BANa za nic ponieważ nie jestem pewny czy ma on WH. Wiem że jestem adminem ( pierwszy raz ) ale nie łatwo mi było określić czy ma WH czy nie ... Proszę o pomoc :) 

Napisano

13;00 Nie jestem tutaj pewny czy widać tam nogę przeciwnika +/-B

13;18 - 13;24 +B

15;07 - 08 dwa strzały w model z du*y? +B

16;53 prosto w model? 

17;00 dlaczego tam poszedłeś, hmmmmmmmmm +/-B 

17;19 kolejny strzał blisko modelu przeciwnika +/-B

17;24 - 26 No fajnie sobie mierzysz po modelu +B

17;39 Wysłał mu tam tą "bombe" (?) i oddał strzał prosto w model +B

19;48 strzał znowu prosto w model? 

Ja osobiście jestem za banem dla tego pana, jednak wolałbym, aby ktoś jeszcze z ubt napisał tutaj swoją rozpiskę. 

@senor, @Sesio, @Marshallek

Napisano

Ale UAV nie pokazuje dokładnie gdzie jest przeciwnik na jakim poziomie i wgl. żeby zobaczyc na jakim poziomie jest przeciwnik trzeba by było być na tym samym... A UAV nie działa tak jak WH...

Napisano (edytowane)

jesli jestes na tym samym poziomie to na radarze jest "kropka" a jak jest na innym to jest taki inny znaczek z dwóch kresek ;)
nie wiem czy po prostu nie umiecie z niego korzystac czy nie umiecie ^^
zapraszam na serwer to nie naucze :)

a co do akcji ktore zostaly wymienione przez @aureoxa, to albo mozna bylo sie domyslac gdzie przeciwnij jest bo widzialem go sekunde wczesniej, albo umiem uzywac sluchawek ;) , albo wlasnie radar.

poza tym nadal nie rozumiem czemu nie zrobiles mi po prostu ss'ow

Edytowane przez ariadrin
naplyw informacji, niechcec do pisania drugiego kom
Napisano

Owszem jest kropka i takie "T" ale on nie pokazuje czy jest pod Tobą czy nad tobą ? Żeby sprawdzic gdzie jest przeciwnik musisz dopiero byc na jego poziomie. A w ostatniej sytuacji takie dziwne śledzenie przeciwnika... jak ty to robisz że grasz i jednoczesnie śledzisz radar i przeciwnika ? :o 

• Opiekun Sieci
Napisano

@Legend'sBack 24h masz na podesłanie twojej rozpiski tego dema, inaczej temat zamykam bez oceny.

Rozpiska admina:

12;39 +/-  reakcja na wychodzenie po drabinie gracza ktorego nie widzi

12;59 +/- zbyt szybka reakcja na wystawioną nogę przeciwnika i strzał

13;18 +/- celuje

13;20 doskonale wie gdzie jest przeciwnik

13;44 "ale ty jesteś chyba u góry" wie gdzie znajduje się przeciwnik

15:06 +/- celuje i strzela 

16:52 doskonale wie gdzie jest przeciwnik

17:18 doskonale wie gdzie jest przeciwnik

20;47 doskonale wie gdzie jest przeciwnik

Napisano

12:40 +/- B Dziwna reakcja.

13:00 +/-B Nie jestem pewny czy to noga.

13:18 +B Dziwne te strzały 

13:44 +/-B Ruch myszką za przeciwnikiem, do góry.

15:08 +B Dziwny strzał, nie widział przeciwnika

16:52 +B Strzał w model.

17:20 +b Strzał prawie w model, tak z du*y?

17:25 +B Mierzenie po modelu i strzał blisko modelu.

17:39 +B W końcu trafił w ten model :)

19:47 +B Strzał prosto w model, coś ciągle prosto w model trafi ;)

20:49 :B No zoom znowu blisko modelu ?

Jak dla mnie za dużo podejrzanych akcji i strzałów w modele.  Zbyt często trafia prosto w model.  Jestem za banem

Napisano (edytowane)

Pierwsza sprawa - moja rozpiska będzie czasem odwoływać się do rozpisek moich kolegów :) Po drugie, zrobiłem coś, czego oni nie zrobili - pobrałem demko z HLTV, żeby się upewnić przy niektórych akcjach. Do tego znika nam adminowskie ESP, przez co obraz jest nieco lepiej widoczny :) 

12:39 -B. Nie ma tam żadnej reakcji typu nagłe przesunięcie celownika. Podejrzany stoi tam kilka sekund i rozgląda się czy mu ktoś nie wyskoczy. Prawidłowa reakcja jest dopiero po zobaczeniu przeciwnika.

13:00 -B. Znów normalna reakcja gracza. Tzn widać rozpadającego się wenta, gracz zoom'uje po czym widać nogę przeciwnika. Tak to jest noga przeciwnika. Widać na HLTV

13:18 -B. Wcześniej ktoś otwiera drzwi, co słychać. Po drugie. HLTV, dziękuje, że jesteś. Lecąc predatorem zauważył, że ktoś stoi przy ścianie lodówki przy przycisku i zaczął skanować. Więc żadnej podejrzanej akcji tutaj nie ma.

13:44 -B. Gracz kilka sekund wcześniej otwiera lodówkę. Nie widzi nikogo na górze i mówi "Ty jesteś chyba u góry". Poza tym w niektórych momentach i tak słychać, że ktoś jeszcze jest w lodówce. Potem znów ją otwiera, sprawdza dosłownie wszystko i zostaje jedno miejsce gdzie jest przeciwnik. Ale to i tak dla Was "wh" i "ruch myszka za przeciwnikiem"

15:08 -B. Chwilę wcześniej widział przeciwnika, taki strzał to normalna reakcja kogoś kto gra ciut więcej i potrafi sobie wyobrazić gdzie będzie przeciwnik jeśli widział go chwilę wcześniej...

16:52 -B. "Ooo nie, strzał w model przez karton, WH WH WH!!!" Naprawdę??? Nie interesuje Was to, że widział go pół sekundy wcześniej? Że ten karton ma szerokość, ja wiem, na 2, może 2,5 osoby i że nie jest ciężko tam kogoś zeskanować? Ale nie, zabijanie przez ścianę = WH!

17:25 -B. Kilka sekund wcześniej włączył UAV, gracz znajduje się na tym samym poziomie. (a propo tego co napisał admin o radarze). Strzały są niedokładne, dopiero w 17:39 trafia w model. :)

19:47 -B. Przecież słychać jak ta winda jedzie. Co w tym dziwnego? Sprawdził i poczekał. Nic nadzwyczajnego.

20:47 -B. Nic dziwnego? Gracz sobie tupie jak słoń. Wiec sledzi go i czeka aż CT wychyli?

http://d1.hltv.org.pl/srv23605/HLTV-1808182048-de_rats_1337.dem.zip
Tutaj proszę bardzo demko do HLTV.
Apeluję do moich kolegów, żeby oglądali coś więcej niż podane czasy. Do tego robicie jeden drobny błąd. Patrzycie z góry na zgłoszonego że ma WH. Nie patrzycie na inne czynniki. Że kroki, że widać coś, że jest UAV które daje bardzo dużo. Polecam HLTV + coś co daje bardzo dużo, czyli free cam. Szczególnie przy sytuacji przy lodówce ok 13 minuty.

Demko czyste, nie widzę nic podejrzanego. 

Edytowane przez Marshallek
  • Opiekun Sieci
Napisano

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...