Vix33nek! Napisano 24 Sierpnia 2018 #526475 Napisano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) Tak jak w temacie, wiele jest rzeczy niepotrzebnych - nieużywanych, więc po co to ma zawalać serwer jak można śmieci usunąć i pomyśleć wtedy nad nowościami które będą używane. Perki do usunięcia Arabian Boots - nikt nie używa z tego co zauważyłem Wykradacz HP - nie działa - nikt nie używa Naboje ninji - również nikt nie używa Narzędza achmeda - zbędny perk Maksymalne skupienie - również nieużywany i niepotrzebny Adrenalina/ Moc czołgisty - dwa podobne perki z czego w tym drugim nie działa dodatkowe hp za fraga - jeden można usunąć. Termowizja miki - dodaje termowizor - NIEPOTRZEBNE Tarcza szpiega - nieużywane + jest kilka podobnych perków Zmiana nazwy perku "klasa starszy szeregowiec i burzyciel' - burzyciela nie ma, nie wiem czy na fladze starszego jest jakaś inna klasa aktualnie. Klasa Terminator - zbędna, nie widzę żeby ktoś - jest szeregowiec z uzi + jest fliper z tmp - również do usunięcia. Jak macie swoje propozycje odnośnie perków czy niepotrzebnych klas też je tutaj dodawajcie aby nie tworzyć setek tematów. @Nodi masz racje, dlatego nie wypisałem wszystkich nieużywanych perków, te będzie można zastąpić innymi. Edytowane 26 Sierpnia 2018 przez Vix33nek! Morderca i erroR.! dodali reakcje 2 Cytuj
Nodi Napisano 25 Sierpnia 2018 #526579 Napisano 25 Sierpnia 2018 Jeśli wywalimy te perki trzeba dodać nowe nie ukrywajmy perki do niczego są ale muszą być inaczej każdy by miał same najlepsze perki musi być 3/4 takich se a 1/4 dobrych Terminator można usunąć chyba że ktość ma coś przeciwko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
Popularne Dni
24 Sie
1
25 Sie
1
Najaktywniejsi w tym temacie
Nodi 1 post
Vix33nek! 1 post
Popularne Dni
24 Sie 2018
1 post
25 Sie 2018
1 post
Popular Posts
Vix33nek!
Tak jak w temacie, wiele jest rzeczy niepotrzebnych - nieużywanych, więc po co to ma zawalać serwer jak można śmieci usunąć i pomyśleć wtedy nad nowościami które będą używane. Perki do usunięcia