Vix33nek! Napisano 24 Sierpnia 2018 #526475 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) Tak jak w temacie, wiele jest rzeczy niepotrzebnych - nieużywanych, więc po co to ma zawalać serwer jak można śmieci usunąć i pomyśleć wtedy nad nowościami które będą używane. Perki do usunięcia Arabian Boots - nikt nie używa z tego co zauważyłem Wykradacz HP - nie działa - nikt nie używa Naboje ninji - również nikt nie używa Narzędza achmeda - zbędny perk Maksymalne skupienie - również nieużywany i niepotrzebny Adrenalina/ Moc czołgisty - dwa podobne perki z czego w tym drugim nie działa dodatkowe hp za fraga - jeden można usunąć. Termowizja miki - dodaje termowizor - NIEPOTRZEBNE Tarcza szpiega - nieużywane + jest kilka podobnych perków Zmiana nazwy perku "klasa starszy szeregowiec i burzyciel' - burzyciela nie ma, nie wiem czy na fladze starszego jest jakaś inna klasa aktualnie. Klasa Terminator - zbędna, nie widzę żeby ktoś - jest szeregowiec z uzi + jest fliper z tmp - również do usunięcia. Jak macie swoje propozycje odnośnie perków czy niepotrzebnych klas też je tutaj dodawajcie aby nie tworzyć setek tematów. @Nodi masz racje, dlatego nie wypisałem wszystkich nieużywanych perków, te będzie można zastąpić innymi. Edytowane 26 Sierpnia 2018 przez Vix33nek! Morderca i erroR.! dodali reakcje 2 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 25 Sierpnia 2018 #526579 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2018 Jeśli wywalimy te perki trzeba dodać nowe nie ukrywajmy perki do niczego są ale muszą być inaczej każdy by miał same najlepsze perki musi być 3/4 takich se a 1/4 dobrych Terminator można usunąć chyba że ktość ma coś przeciwko. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi