SQNFUN Napisano 25 Sierpnia 2018 #526561 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2018 (edytowane) Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): tło profilowe Tematyka: polityka Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): -Kolorystyka: czerwień oraz ciemny błękit, odpowiednio wyważone proporcje Rozmiar: odpowiedni na tło profilowe na forum Napis: Prawo i Sprawiedliwość (wraz z niedużym logo PiS'u) Inne uwagi: Chciałbym fajne tło profilowe na którym głównym bohaterem przedstawionym jako król Polski był Jarosław Kaczyński, a w tle pozostałe osoby z rządu jak i tej partii czyli między innymi Beata Szydło, Mateusz Morawiecki, Ryszard Terlecki, Mariusz Błaszczak, Joachim Brudziński, Antonii Macierewicz. Dodatkowo można dodać Misiewicza i Ziobre - najlepiej jakby wszyscy po za królem byli w średniowiecznych strojach rycerskich xDDD. Liczę na Waszą kreatywność i czekam na pracę. Pozdrawiam. p.s osoby które chciałyby mi pomóc oraz dodać swoją pracę - po za oficjalnymi grafikami - mogą użyć nawet painta - liczy się pomysł. Edytowane 25 Sierpnia 2018 przez SQNFUN RYBSON i Maajkeel dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 29 Sierpnia 2018 Autor #527041 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 czekam na prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
02414 Napisano 30 Sierpnia 2018 #527201 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 (edytowane) może coś takiego XD? Edytowane 30 Sierpnia 2018 przez Aczej <3 SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 30 Sierpnia 2018 Autor #527202 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 8 minut temu, Aczej napisał: może coś takiego XD? Bardzo mi się podoba! Prosiłbym tylko aby byli wszyscy wymienieni zawodnicy oraz jakieś tło - najlepiej jakby był to sejm. 02414 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 2 Września 2018 Autor #527412 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 (edytowane) @.:Aga:. Edytowane 2 Września 2018 przez SQNFUN po oznaczeniu Agi nie mogę już nic napisać w poście ani usunąć oznaczenia, nawet gdy próbuje go edytować. Czekam jeszcze na Twoją pracę Aga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 2 Września 2018 #527438 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 @SQNFUN Zrobione, plik mam zapisany, to mogę zmieniać do woli np. rozmiar głów to wtedy zrobię karykatury Jak nie będzie coś pasować, to pisz. SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 2 Września 2018 Autor #527448 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 40 minut temu, .:Aga:. napisał: @SQNFUN Zrobione, plik mam zapisany, to mogę zmieniać do woli np. rozmiar głów to wtedy zrobię karykatury Jak nie będzie coś pasować, to pisz. Przepiękna praca, dziękuję bardzo. Zlecenie uważam za zrealizowane i można zamknąć, jeszcze raz dzięki Aczej oraz Aga! Werid *-* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 2 Września 2018 #527455 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi