sypkilopez Napisano 27 Sierpnia 2018 #526800 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Nick: sypkilopezWiek: 32 prawieDoświadczenie (w byciu adminem): Rok na CS:go Mod #4 ( już zlikwidowany)Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4-5Staż w CS-sie: 2 lata z przerwamiSteam / NonSteam: StimDlaczego Ty: Nie lubię cziteróf i braku kultury na serwie no i kampienia na respie.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 30 minut do 2-3 godzin w zależności od wolnego czasu.Kontakt: PW/forum lub Na StimieLink do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/sypkilopez/80.72.43.106:27027/ I na koniec niech mi ktoś powie gdzie jest to B na mapie ? ;/ 1997 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mystiq' Napisano 28 Sierpnia 2018 #526944 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 Często widuję na serwie, kultura jest w większości :), trafne zgłoszenia, a że jest Nas ostatnio mniej, to jestem na TAK :). sypkilopez dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 28 Sierpnia 2018 #526993 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 Jestem na TAK! wiek jest godzinki są ma oko (zgłasza a nawet sam wstawia demka) często na serwerze Trochę chęci i praktyki i admin jak ta lala sypkilopez dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zubek Napisano 28 Sierpnia 2018 #526996 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 Powiem w ten sposób, długa byłaby chroniona z odpowiednia starannością od wszelakiego rodzaju wykroczeń :D Jak dla mnie tak :) sypkilopez dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 28 Sierpnia 2018 #527030 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi