MovemenT ^.^ Napisano 28 Sierpnia 2018 #526930 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 (edytowane) Nick: *shaquille*Wiek: 15Doświadczenie (w byciu adminem): Duże byłem głównie adminem JB oraz wielokrotnie Opiekunem serverów , UBT Znajomość AMXX (W skali 1-10): lekko 9/10 Staż w CS-sie: 9 lat z pół roczną przerwą bo miałem Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Ponieważ jestem osobą bezkonfliktową staram się zawsze być miły oraz uprzejmy dla graczy i administracji również na ile mogę pomóc na tyle staram się pomagać , oraz mam kulturę na wysokim poziomie i nigdy nie byłem banowany , zwykle staram się wszystko traktować na żarty i jestem 1 w top 15 (co prawda jest 8 adminów ale na servie jest ich z moich obserwacji aby 4/5 widuję Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-7h staram się być Kontakt:GG , forum pw Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/*Shaquille*/91.224.117.52:27140/ Coś o sobie : Nazywam się Antoni pochodzę z województwa Lubelskiego , mam 15 lat oraz interesuje się sportem (trenuję piłkę nożną , chodzę na siłownię) motoryzacją , i oczywiście cs'm , posiadam chomika xD Posiadam mikrofon - ale mało rozmowny jestem iż jestem osobą bardzo nieśmiałą XD Godzin pewnie mi dojdzie z 15/20 zanim podanie zostanie rozpatrzone Edytowane 28 Sierpnia 2018 przez MovemenT ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kG. Napisano 28 Sierpnia 2018 #526948 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 +/- wiek + doświadczenie + amxx + Mikro +/- GT Jestem na nie, ponieważ jest 8 Adminów, a kolejnych nam nie potrzeba pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThC W@r!at Napisano 29 Sierpnia 2018 #527089 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 +/-wiek +amx +/- GT +mikro Ale tak jak napisały poprzednie osoby jest dużo adminów i to jest mały problem jestem na Nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 29 Sierpnia 2018 #527099 Administrator Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Brak STEAM. Podanie odrzucone. Gdyby nie ostatnia akcja to może by było inaczej. Zamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 29 Sierpnia 2018 #527100 Administrator Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi