z.r.a.z. Napisano 29 Sierpnia 2018 #527096 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 No to cyk... góry - jednak tam jadę by łazić, a nie moczyć dupsko... w najbliższym tygodniu może być problem z pogodą, więc plan jest wybrać jakieś miejsce do spożycia, które będzie otwarte i na świeżym powietrzu: padło na termy Czy ktoś poratuje i podpowie: KTORE WYBRAĆ? Jakość nie musi być stugwiazdkowa, jednak ważne by był miło, można było się napić jak człowiek i tanio... 30-40pln za 5/6h, ktoś coś zna ztakiego? Bo za te najbardziej chodliwe to żądają trzech wypłat i połowy mh. Anyone pomarańcze? Za pomoc obiecuję coś, nie interesuja mnie ogólnodostępne informacje, tylko jakieś ciekawe termy, tradycyjne regionalne typu: baniak z gorąca wodą i potok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 29 Sierpnia 2018 #527101 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Weź ze sobą kilka dobrych win z dobrym rocznikiem - widziałem w monopolowym za 5 zlotych, po problemie Maajkeel dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 30 Sierpnia 2018 Autor #527155 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 widzę, że nie odpowiadasz na pytanie, a osobiste opinie poza głównym wątkiem mam w poważaniu :-) tym najgłębszym Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi