adrianos Napisano 3 Września 2018 #527541 Udostępnij Napisano 3 Września 2018 Witam. Dostalem bana kolejny raz na mapie de dust za rakiete przed 7 sek. Rakieta byla juz w 10 sekundzie. Szkoda ze kolega nie przestrzega regulaminu jak sam gra i z AWP skanuje wiadomo. ALe jak sie przegrywa to lepiej kogos usunac. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 3 Września 2018 #527543 Weteran MH Udostępnij Napisano 3 Września 2018 @adrianos nw czy to odwołanie czy też skarga ale może jakiś dowód na to? Ja też mogę napisać, że tamten z tamtym robią to i tamto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianos Napisano 3 Września 2018 Autor #527553 Udostępnij Napisano 3 Września 2018 filmu nie krece aby miec dowod. To jest skarga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 3 Września 2018 #527561 Udostępnij Napisano 3 Września 2018 @adrianos dostosuj się do wzoru skargi: Cytat Data zdarzenia: Nick gracza: Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Skargi bez wzoru nie będą brane pod uwagę! Godzinę temu, adrianos napisał: filmu nie krece aby miec dowod W takim razie skorzystaj z HLTV. Jakiś dowód musisz mieć Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastiannn Napisano 4 Września 2018 #527605 Udostępnij Napisano 4 Września 2018 (edytowane) czyli zabronione jest granie z awp i skanowanie na serwerze? xD puściłeś predatora przed 1:53 (runda zaczyna się 2:00 - 7s) Wystarczy wbić na amxbansa, widać że nie przestrzegasz regulaminu i nie tylko ja Cię za to banuje (głownie predatory) Na chwilę obecną właśnie masz aktywnego bana- za co? A właśnie za predatora a co najlepsze nie ja Ci go dałem Edytowane 4 Września 2018 przez Sebastiannn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 4 Września 2018 #527619 Udostępnij Napisano 4 Września 2018 (edytowane) Z racji że coś pogrywam na tym serwerze dodam coś Rakieta jest niedozwolona przed 7 sekundami tylko na wybranych mapach z tego co pamiętam Nie na każdej a zwykły de_dust nie jest zaliczany do tych map Puścił predatora 1:53 czyli zabił osobę zdecydowanie później Poczytaj na których mapach jest zabronione skanowanie i puszczanie predatora przed 7 sekundami Taka uwaga co do adminów Edytowane 4 Września 2018 przez Gustaw Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianos Napisano 5 Września 2018 Autor #527656 Udostępnij Napisano 5 Września 2018 mowie o skanowaniu awp przed 7 sekundami na jednej z map gdzie respy sa na przeciwko a po srodku silos. Tam nie widac banow za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastiannn Napisano 5 Września 2018 #527673 Udostępnij Napisano 5 Września 2018 2 godziny temu, adrianos napisał: mowie o skanowaniu awp przed 7 sekundami na jednej z map gdzie respy sa na przeciwko a po srodku silos. Tam nie widac banow za to. hm moze dlatego że ja tego nie robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastiannn Napisano 5 Września 2018 #527674 Udostępnij Napisano 5 Września 2018 (edytowane) 19 godzin temu, Gustaw napisał: Puścił predatora 1:53 czyli zabił osobę zdecydowanie później a no właśnie puścił go dużo wcześniej, gracze byli na longu 1:55 ok i oberwali predatorem Edit: przepraszam za spam, przypadkowo Edytowane 5 Września 2018 przez Sebastiannn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 5 Września 2018 #527678 Udostępnij Napisano 5 Września 2018 Dowodów brak, do wzoru się również nie dostosowałeś = temat ląduje w koszu. dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi